WELKOM OP DE PAGINA VAN CH. PIAF EDITH.

Piaf Edith roepnaam Pia is geboren op 6 april 2016 en zij is de dochter van onze Multi-kampioene Félicia de la Cité des Comtes en Grimm Loup des Gaillards des Terres Froides een reu die leeft in Picardië als gezinshond en tevens de vader van ons Norange.

Ons Pia...omschrijven zonder enig overdrevenheid...uiterst vriendelijk, super lief, rustig maar staat toch klaar om iets te doen met haar baas, een echte speelvogel met alles en iedereen en soms moeten we haar wat intomen want ze is nogal lomp en bruut als ze in haar speelmodus is, waardoor ze zonder kwaad te willen doen, andere honden (of ons) wel eens zou omverlopen.
Geen greintje valsheid, geen greintje agressie, een plantrekker die enorm open is van karakter, ze kent iedereen al jaren en toch...toch is zij een goede waker en is ze zelfzeker in het bewaken van ons domein.
Voor ons een TOPhond en haar sloopgedrag als jonge meid nemen we er gewoon bij want haar zalig karakter is voor ons zoveel meer waard!

Piaf heeft een B van heupen en 0/0 voor ellebogen wat betekent dat beide vrij zijn, ook bij de ECVO oogtest is ze van alles vrij en de harttest wijst uit dat zij vrij is van aangeboren erfelijke afwijkingen via een doppler echo, daarmee zal zij een mooie opvolger worden van haar lieve mama, ons Félicia.

Van uiterlijk is zij een héél imposante teef, ze is groot, fors met veel bone, ze heeft een lange laaggedragen J-staart, is mooi gehoekt met een diepe borst, donkere ogen, volle snuit met parallel hoofd, goede ooraanzet en ze heeft een uitmuntend gangwerk al mocht ze iets wijder lopen achteraan.

Ons Piaf is enorm stabiel en is niet geluidsgevoelig, zij reageert dus totaal niet op o.a. onweer, vuurwerk, loeiende sirenes, geweerschoten....

Met Piaf zullen wij heel regelmatig shows lopen in binnen- en buitenland waar zij reeds op jonge leeftijd al succesvol is.

Piaf haar 1ste nest is geboren op 28 mei 2019 met de Franse reu Mouton-Cadet des Vaux Rouges.

Haar 2de nest met Ommage des Feux de l'Ange had ze 1 pup die helaas is overleden.

Haar 3de en laatste nest staat gepland in het voorjaar 2022 met Ommage des Feux de l'Ange.

  **PEDIGREE/STAMBOOM**  

  **MEER FOTO'S & ALLE RESULTATEN**  

Ons Piaf Edith is/heeft :

Schofthoogte 67,5cm en 44,5k (januari 2022)
Inteelt Co 10 generaties 8,44%.
HD B (vrij) en ED 0/0 (vrij).
ECVO (oogtest) vrij - Harttest echo met doppler Normaal.
Vachtlengte (PL) : L/L
Aangeboren doofheid (DF) : Vrij

Fokcertificaat en DNA getest.

COTATION 4 RECOMMANDEE NE 2017 (Fr)
Test Sociaal gedrag 2018.

TAN EXCELLENT (Franse karaktertest)

CANT EXCELLENT (Franse test schapenhoeden)

BELGISCH JEUGDKAMPIOEN 2017.
INTERNATIONAL SHOW CHAMPION 2019.
BELGIUM SHOW CHAMPION 2019.
CHAMPION OF LUXEMBOURG 2019.
NEDERLANDS KAMPIOEN 2019.
DUITS VDH-KAMPIOEN 2021.
Benelux Winner Luxemburg 2019.
Bundessieger 2019 en 2021.
2de Beste Jeugdteef NE Chartres (Fr) 2017.
Beste jeugdhond NE Wezemaal (B) 2017.

3 x VDH-CH, 20 x CAC, 8 x RCAC, 14 x CACIB, 9 x RCACIB, 7 x BOB, 11 x BOS.