Nieuws 2009 - 2010 - 2011, 2012 - 2013, 2014 - 2015. 2016 - 2017.
2018

**Nieuws 2019**

24/12/2019 : Het laatste mooi resultaat van dit jaar werd behaald door Morse (Monty) en Fabrice!
Op de Kerstwinnershow werd Monty in de kampioensklas 1ste UITMUNTEND CAC CACIB en BESTE VAN HET RAS (BOB) hij behaald daarmee de titel KERSTWINNER 2019!! Proficiat!!
Aan iedereen fijne feestdagen!!

17/12/2019 : Op de Brussels Dogshow organiseerde de Belgische Beauceronclub hun Rasspeciale.
Er waren 17 Beaucerons ingeschreven die gekeurd werden door Mr. Eberhardt uit Duitsland.
Solo (puppyklas) 2e plaats VEELBELOVEND.
Félicia (veteraanklas) 1e UITMUNTEND en BELGIAN VETERAAN WINNER 2019 & dit was haar laatste punt voor de titel BELGISCH VETERAAN KAMPIOEN!!
Piaf Edith (kamp. klas) 1e UITMUNTEND CAC (dubbel) CACIB en BESTE TEEF (BOS).
Q'Rouny (openklas) 1e UITMUNTEND CAC (dubbel) CACIB & BESTE VAN HET RAS (BOB) en BELGIAN WINNER 2019.
Rouny heeft nu genoeg punten en mag zich zowel BELGISCHE SHOWKAMPIOEN als INTERNATIONAAL SHOWKAMPIOEN noemen!! 2,5jaar en hij heeft al 3 kampioenstitels beet!!
Dit was de laatste Dogshow voor ons dit jaar en we blikken terug op weer een heel succesvol jaar, op naar het 2020!!!

19/11/2019 : Werk en show resultaten van het voorbije weekend.
* Q'Navarre slaagde voor het examen Spr1 (verdedigingswerk) te Tsjechië. Congratulations Lenka!
* Clubmatch BVN, Morse Monty 1e plaats UITMUNTEND in de kampioensklas. Proficiat Fabrice!
* Clubmatch BVN, N'Lewis Midas 1e plaats UITMUNTEND in de werkklas en kreeg de Coup de travaille 2018 overhandigd. Proficiat Carin!
* Clubmatch BVN, Shira 1e plaats VEELBELOVEND en BESTE PUPPY! Mooi debuut van Shira en haar baasjes! Proficiat Karin & Cons!
* Internationale Dryland mushing race te Waasmunster, Tim met vierspan : Quelle Vitesse, Q'Torak, Mistral Voodoo en Bruno (kruising van CC/Tervuren) behaalden de 1st plaats! Proficiat Tim en ook Anna & Vince baasjes van Torak!
* Eurodogshow Kortrijk, Solo 1ste plaats VEELBELOVEND & BESTE BABYREU! Félicitations Stéphane & Sabrina!
* En dan nog onze eigen hondjes op Eurodogshow Kortrijk, Félicia 1ste plaats UITMUNTEND en BESTE VETERAAN!
* Q'Rouny in de openklas de 2de plaats UITMUNTEND.
* Piaf Edith in de kampioensklas 1ste plaats UITMUNTEND CAC CACIB BESTE TEEF EN BOB (BESTE VAN HET RAS)! Veel dank aan keurmeester Mevr. Eva Dewinne (B)
Ook nog bedankt aan Els en Jurgen die met Summer Amy naar Kortijk waren afgezakt om voor ons te supporteren!

04/11/2019 : Alweer fantastish nieuws uit het buitenland, Q'Strider (USA) is getest op HD, ED, Oogafwijkingen en Hartafwijkingen en alles is in orde!! Binnenkort zullen er kleine Striderkes rondlopen in de USA.
Q'Navarre behaalde op de Beauceronspécial van de Tsjechische Beauceronclub een 9-10-9 tijdens de karaktertest en is nu RECOMMANDÉ!! En als kers op de taart werd hij in zijn klas 1ste UITMUNTEND, BESTE REU en BESTE VAN HET RAS!! Hij wint hiermee de titel SPECIAL WINNER 2019!! Congratulations to Navarre en his owner Lenka!!
Tijdens de dogshow te Bleiswijk behaalde Morse Monty de 2de plaats UITMUNTEND.
Ons Piaf Edith behaalde op dezelfde dag de 1ste plaats UITMUNTEND CAC CACIB en werd BESTE TEEF (BOS), Piaf heeft hiermee haar 4de de Kampioenstitel binnen, zij is nu NEDERLANDS KAMPIOEN!!!
Op de 2de dag van de show in Bleiswijk was Morse Monty terug van de partij en werd hij 1ste UITMUNTEND CAC CACIB en BESTE REU (BOS)!! Van harte proficiat Monty en Fabrice!!
We zijn heel trots op al deze resultaten!

15/10/2019 : * N'Lewis Midas behaalde met maar liefst 95/100 zijn A brevet waterwerk in België!! Topprestatie! Proficiat Carin & Midas! Blij dat we jullie eens aan het werk zagen en heel mooi dat Midas zo gemotiveerd en geconcentreerd was, een echte werkhond!!
* Bundessieger show te Dortmund.
- Mch. Piaf Edith behaalde in de openklas de 1ste plaats (VDH Ch. punt) UITMUNTEND CAC CACIB & BOS, zij heeft dus de titel BUNDESSIEGER 2019!
- Mch. Norange behaalde in de kampioensklas de 1ste plaats (VDH Ch. punt) UITMUNTEND en is nu DUITS VDH KAMPIOEN!!

07/10/2019 : Heel veel resultaten deze keer!
28/09/2019 tijdens de dogshow te Maastricht behaalde Q'ROUNY in de openklas de 1ste plaats UITMUNTEND CAC CACIB en BESTE REU! Dit was zijn laatste CAC punt dat hij nodig had dus Rouny is nu NEDERLANDS KAMPIOEN!!
* Ons PIAF EDITH behaalde de 1ste plaats UITMUNTEND bij de kampioensteven en het CAC CACIB en werd BESTE VAN HET RAS!!
* MORSE MONTY (Félicia x César) behaalde de 1ste plaats UITMUNTEND bij de kampioensreuen en het RCAC RCACIB en dus 2de beste reu!

Het weekend van 5 & 6 oktober waren heel wat van onze (gefokte)honden aktief.
* Dogshow La Louvière, SOLO (Piaf Edith x Mouton-Cadet) werd 2de VEELBELOVEND in de puppyklas!
* Wij deden die dag mee met FELICIA en zij werd BESTE VETERAAN en BESTE VAN HET RAS! Als kers op de taart werd ze van alle rassen 3de BEST IN SHOW VETERAAN!!! En dat alles net op de dag van haar 9e verjaardag!
* Op het Clubkampioenschap gehoorzaamheid van HS De Roedel behaalde PEPPER DUVEL (Félicia x Grimm) 93/100!
* NAVARRE (Félicia x F'Karma) behaalde te Chastre zijn test Sociaal Gedrag!
* Q'NAVARRE (Félicia x Enzo) behaalde in Tsjechië zijn examen ZM (speuren, gehoorzaamheid en verdediging)!
* RUBEN (Norange x Diaz) behaalde in Frankrijk op de Régionale d'élevage te Launaguet een UITMUNTEND op uiterlijke en een UITMUNTEND op karakter met 3 x 9/10!! Hiermee behaalde hij zijn Cotation 3!
* N'LEWIS MIDAS (Félicia x F'Karma) behaalde in Duitsland zijn A Brevet Waterwerk en een mooie 1ste plaats!! De zondag behaalde hij ook nog zijn B Brevet Waterwerk!
* MAIK MAYA (Félicia x César) behaalde in HS Ponderoza tijdens een gehoorzaamheidswedstijd in Programma 2 144/150!

We kregen ook nog een gezondheidsuitslag binnen van de eigenares van RUBEN, de officiele uitslag voor zijn heupen is A/A, beter kan niet!

Wij willen aan iedereen een dikke proficiat wensen met alle hun mooie resultaten en bedankt om onze kennel op verschillende vlakken te vertegenwoordigen!!!!

23/09/2019 : Leuk bericht ontvangen vanuit Nederland want N'LEWIS l'Ami de la Campagne (Midas) is geslaagd voor zijn B Brevet waterwerk en behaalde in zijn categorie de 2de plaats!! Super gedaan van team Midas en Carin, proficiat!!
* Tijdens de jonge honden en veteranendag van de Belgische Beauceronclub behaalde Solo l'Ami de la Campagne (bijna 4 maand) op zijn allereerste showtje in de babyklas de 3de plaats met een VEEL BELOVEND! Félicitation à Stéphane et Solo!

02/09/2019 : 2 weekends na elkaar waren we op dogshow, dit zijn de resultaten.
* Dogshow Rotterdam (NL) 25 augustus.
- Q'ROUNY in de openklas behaalde de 1ste plaats UITMUNTEND en het CAC CACIB en werd BOS (BESTE REU)!
- PIAF EDITH in de kampioensklas behaalde de 1ste plaats UITMUNTEND en het CAC CACIB en werd BOB (BESTE VAN HET RAS)!
* Dogshow Kirchberg (Lux) 31 augustus.
- Q'ROUNY kreeg de 4de plaats UITMUNTEND als jongste in de openklas.
- MORSE MONTY werd 3de UITMUNTEND in de kampioensklas.
- PIAF EDITH werd 1ste UITMUNTEND in de kampioensklas en kreeg het CAC CACIB en werd BOS (BESTE TEEF)! Piaf behaalde hiermee de titel KAMPIOEN VAN LUXEMBURG!!

19/08/2019 : * Nog puppy's in aantocht, in Frankrijk bij kennel "des Vaux Rouges" worden begin september pupjes verwacht, de moeder is La Denrée des Vaux Rouges en de vader is Mch. N'Lewis (Midas) l'Ami de la Campagne.
* Zondag was het de IDS te Mechelen, wij waren aanwezig met Q'Rouny en Félicia (haar 1ste keer in de veteranenklas)
Q'Rouny behaalde vanuit de openklas de 2de plaats UITMUNTEND en RCAC RCACIB!
Félicia behaalde in de veteranenklas de 1ste plaats UITMUNTEND en liet daarna al het jong geweld achter zich door BESTE VAN HET RAS (BOB) te worden en dat is nog niet alles want in de erering werd ze geselecteerd bij de beste 6 van rasgroep 1!!

30/07/2019 : De clubmatch in Tsjechië ging door op 27/07/2019 en daar was Q'NAVARRE l'Ami de la Campagne aanwezig, hij behaalde in de Winnersklas de 2de plaats UITMUNTEND en het RCAC! Congratulations Lenka en Navarre!
Een volgend nestje pups staat bij ons gepland voor begin 2020, info over de combinatie die we gaan maken volgt later.
Ondertussen worden en hier en daar pups verwacht waarvan een l'Ami de la Campagne hond de vader of moeder is, o. a.:
* Mch. N'Lewis (Midas) l'Ami de la Campagne wordt vader bij kennel "Kultahelmi" in Finland.
* Mch. Matisse l'Ami de la Campagne wordt vader bij kennel "du Mont Sagan" in België.
* Jch. Nelle l'Ami de la Campagne wordt moeder bij kennel "le Bas Rouge Céleste" in België.
* Q'Navarre l'Ami de la Campagne wordt vader bij kennel "Heart Boyard" in Tsjechië.
Voor meer info over deze nesten mag men ons gerust contacteren!

24/07/2019 : Op onze Nationale feestdag op 21 juli was Johan met Norange en Q'Rouny naar Mondorf les Bains gereden voor de jaarlijkse NE Luxemburg. Fabrice en Carin waren ook aanwezig met Monty en Midas. Ze behaalden allen schitterende resultaten!
* Q'Rouny (openklas als 1 van de jongste met 7 reuen in totaal) 2e plaats UITMUNTEND en RCACL!
* Morse Monty (kampioensklas) 1e plaats UITMUNTEND en CACL!
* N'Lewis Midas (werkklas) 1e plaats UITMUNTEND en CACL, Midas werd op het einde van de dag uitgeroepen als BESTE REU (BOS)!!
* Norange (kampioensklas) 1e plaats UITMUNTEND en CACL, hiermee behaalde zij haar laatste kampioensschapspunt en is ze nu KAMPIOEN VAN LUXEMBURG!!
Proficiat Carin en Fabrice!!

15/07/2019 : Tijdens de Limburgia dogshow te Echt behaalde MORSE MONTY l'Ami de la Campagne in de kampioensklas de 1ste plaats UITMUNTEND en het CAC CACIB en werd BESTE VAN HET RAS (BOB)!! Proficiat!!

01/07/2019 : N'LEWIS (MIDAS) l'Ami de la Campagne gaat de geschiedenis in om als allereerste Beauceron te slagen in graad 1 reddingshond te water in Frankrijk EN pakt de 1ste plaats met 96,5/100!!!
WAUW WAUW WAUW een hele dikke proficiat aan Midas en vooral aan Carin, zijn baasje, voor al haar tijd en werk om al de goede (werk)eigenschappen die in Midas zitten naar boven te halen en te benutten!! TOPTEAM!
Tijdens de nationale dogshow te Klatovy (Tsjechië) behaalde, in de openklas, Q'NAVARRE l'Ami de la Campagne de 1ste plaats UITMUNTEND!

24/06/2019 : Nog enkele showuitslagen van door onze gefokte nakomelingen.
* Q'Navarre (Mch. Félicia x Mch. Enzo)
- op de regionale show te Svitav in Tsjechië werd hij 1ste UITMUNTEND in de winaarsklas en Regionale Winaar.
- Tijdens de internationale show te Brno in Tsjechie werd hij 1ste UITMUNTEND in de openklas en CAC.
* Q'Strider (Mch. Félicia x Mch. Enzo) maakte zijn debut in de showwereld.
- Dag 1 van de show in Idaho (USA) werd hij in de openklas 1ste UITMUNTEND en Reserve Winner.
- Dag 2 werd hij eveneens 1ste UITMUNTEND in de openklas en ook Reserve Winner.
Congratulations Q'Navarre and Q'Strider and there owners!!

11/06/2019 : Op zondag 9 juni was het de jaarlijkse Nationale d'élevage van de Belgische Beauceronclub te Wezemaal.
Er waren in totaal 77 Beaucerons ingeschreven die gekeurd werden door Mr. Vizzari (FR) en Mevr. Degeeter (B).
Er waren 7 honden van onze kennel aanwezig die de volgende resultaten hebben behaald,
* Morse Monty, kampioensklas 2de plaats UITMUNTEND.
* Q'Rouny, fokkersklas 2de plaats UITMUNTEND.
* Norange, fokkersklas 2de plaats UITMUNTEND.
* R'Spook, jeugdklas 2de plaats UITMUNTEND.
* Rizlan, jeugdklas ZEER GOED.
* P'Merle, openklas ZEER GOED.
* N'Lewis Midas, werkklas 1ste plaats UITMUNTEND - BESTE WERKKLASHOND EN RCAC (reserve beste reu)
Op het einde van de dag deden we als fokkersgroep samen met nog 2 andere fokkersgroepen uit België mee voor het Lot d'Élevage en wat een mooie afsluiter want onze kennel behaalde er de eerste plaats! Zoooo blij en trots!
Heel erg bedankt aan Linda en Jeffrey voor hun deelname met R'Spook, John voor de deelname met Rizlan en P'Merle, Fabrice en Carin voor hun deelname met Monty en Midas!! Mede dankzij jullie konden we de mooie beker van BESTE LOT D'ÉLEVAGE in de wacht slepen!!

03/06/2019 : 2 shows in 1 weekend voor N'LEWIS MIDAS en zijn eigenaars Carin en Fabrice.
Zaterdag tijdens de Grand Prix de France in Parijs behaalde hij de 1ste plaats UITMUNTEND en het RCAC.
Zondag tijdens het Championat de France, eveneens in Parijs, behaalde hij de 2e plaaats UITMUNTEND.
Van harte proficiat!!

29/05/2019 : De pupjes van Piaf Edith en Mouton-Cadet zijn geboren op 28 mei!!
Er zijn 6 teefjes en 4 reutjes met een gemiddeld geboortegewicht van 500gr, mama en pups stellen het prima.

26/05/2019 : Nog enkele showuitslagen van de voorbije dagen.
* Dogshow Wieze, Jch. Q'ROUNY (tussenklas) : 1ste plaats UITMUNTEND - CAC en BESTE REU (BOS), hij wint ook de titel "HOPKONING 2019".
* Dogshow Wieze, Jch. ROXINE (jeugdklas) : 1ste plaats GOED.
* Dogshow Oss, Mch. MORSE MONTY : 1ste plaats UITMUNTEND - CAC - CACIB - BESTE VAN HET RAS (BOB).
Wat gezondheidsuitslagen betreft hebben we goed nieuws over ons Norange, we hebben, net als bij onze andere honden, een echo van haar hart laten nemen en daaruit blijkt dat ook zij een "functioneel en structureel normaal hart" heeft!
En nu kijken we uit naar de pupjes van ons Piaf, tot nu toe is alles nog rustig....wordt vervolgd.

14/05/2019 : Terug bingooo!!! Op de internationale dogshow te Kirchberg (Lux), in de cataloog 23 beaucerons die gekeurd werden door Mr. Spruyt (B), en 5 l'Ami de la Campagne honden die aanwezig waren.
* Mch. NORANGE behaalde de 2de plaats EXCELLENT in de kampioensklas en het RCACL.
* Jrch. Q'ROUNY behaalde de 1ste plaats EXCELLENT in de tussenklas en het CACL & RCACIB (Reserve beste reu).
* Jrch. ROXINE behaalde de 1ste plaats EXCELLENT in de jeugdklas, werd BESTE JEUGDHOND en wint de titel LUXEMBURGS JEUGDKAMPIOEN!
* Mch. MORSE MONTY behaalde de 3de plaats EXCELLENT in de kampioensklas.
* Mch. N'LEWIS MIDAS behaalde de 1ste plaats EXCELLENT in de werkkklas en het CACL CACIB (Beste reu) en werd BOB (Beste van het ras), hij wint hiermee de titel LUXEMBURGS KAMPIOEN!
Weer heel blij en trots op allemaal!! Proficiat Fabrice en Carin met de resultaten van Monty en Midas!

07/05/2019 : En we kunnen blijven feesten want alweer zijn er schitterende resultaten behaald het voorbije weekend!
Q'NAVARRE l'Ami de la Campagne werd op de clubshow van de Tsjechische Beauceronclub in de tussenklas 1ste plaats UITMUNTEND - CAC en BESTE REU hij wint daarmee de titel CLUBWINNER 2019 (amper 22 maand oud)!!
N'LEWIS MIDAS l'Ami de la Campagne werd op de nationale d'élevage in Duitsland in de werkklas 1ste UITMUNTEND - CAC en BESTE VAN HET RAS!! Hij volgt hiermee zijn halfbroer MORSE MONTY op die won in 2018!
Congratulations Lenka & Q'Navarre!! Proficiat Carin, Fabrice en Midas!!

26/04/2019 : Groot succes voor onze kennel tijdens de jaarlijkse Nationale d'élevage in Aubigny sur Nère te Frankrijk!
Met meer dan 450 Beaucerons komende van over de hele wereld, ja zelfs de Amerikanen en Canadezen waren van de partij, is dit HET evenement voor elke echte Beauceronliefhebber.
Helaas konden wij dit jaar niet aanwezig zijn doordat we de pupjes van Michoco hadden maar er waren wel 3 l'Ami de la Campagne honden met schitterende resultaten.
RUBEN l'Ami de la Campagne behaalde een EXCELLENT in de jeugdklas.
Mch. MORSE (Monty) l'Ami de la Campagne behaalde een EXCELLENT in de kampioensklas en werd geselecteerd bij de beste 6 in de erering.
Mch. N'LEWIS (Midas) l'Ami de la Campagne behaalde de 1ste plaats in de werkklas en in de erering werd hij bekroond met het RCAC (Reserve beste reu van alle reuen!!!) en is dus VICE CHAMPION DE FRANCE!!
Wat een TOPPRESTATIE!! Van harte proficiat aan de eigenaars en heel erg bedankt om onze kennel te vertegenwoordigen!! Wij zijn SUPER TROTS!!

15/04/2019 : Enkele uitslagen van de voorbije weekends.
Mors Monty behaalde op de hondenshow te Zwolle de 1ste plaats UITMUNTEND - CAC - CACIB en werd Beste van het ras (BOB) later werd hij ook nog als 4de geplaatst van rasgroep 1 in de erering!! Dikke proficiat!
op 13 april was Johan met Roxine en Piaf op de hondenshow te Antwerpen, Roxine behaalde de 1ste plaats UITMUNTEND en BESTE JEUGDHOND!
Ons Piaf behaalde eveneens de 1st plaats UITMUNTEND in de openklas en het CAC - CACIB en werd Beste van het ras (BOB), daarmee heeft Piaf genoeg punten en is ze nu BELGISCH SHOW CHAMPION!!

25/03/2019 : Gisteren op de dogshow te Hazerswoude (NL) werd onze kennel vertegenwoordigd door John met Rizlan en P'Merle en Fabrice met Morse Monty.
* Rizlan werd 1ste UITMUNTEND, Beste jeugdhond en krijgt het RCAC (Reserve beste teef)!
* P'Merle werd 2de UITMUNTEND in de openklas.
* Morse Monty werd in de kampioensklas 1ste UITMUNTEND CAC CACIB en Beste van het ras (BOB), later in de namiddag tijdens de erering werd hij ook nog eens 2de van Rasgroep 1!
Proficiat allemaal en bedankt om deel te nemen!!

16/03/2019 : Vandaag was Johan met Norange en haar dochter Roxine op de Dogshow Schaal der Kempen in Weelde.
Roxine werd in de jeugklas 1ste UITMUNTEND en BESTE JEUGDHOND (Jr CAC)!
Norange werd in de kampioensklas 1ste UITMUNTEND behaalde het CAC CACIB en werd BESTE VAN HET RAS (BOB), hiermee heeft Norange haar laatste punt binnen en is ze nu BELGIAN SHOW CHAMPION!!

06/03/2019 : Gisteren op 5 maart zijn de pupjes geboren van ons Michoco & Milan, er zijn 6 reutjes en 4 teefjes!!

04/03/2019 : We hebben de ECVO oogtest gedaan met Rouny en Piaf (Piaf was al eens gekeurd eind 2017) en beide zijn volledig vrij van aangeboren oogafwijkingen!
Nelle behaalde haar test sociaal gedrag te Blandain! Proficiat aan baasje Lynn en Nelle!
Tijdens de Martinidogshow te Groningen behaalde Morse Monty in de kampioensklas de 1st plaats en het CAC CACIB en werd Beste van het ras (BOB)! Proficiat aan Fabrice en Monty!
In de mushing behaalde Tim in vierspan waaronder Voodoo Mistral en zijn halfzusje Quelle Vitesse een 3de plaats in hun categorie! Proficiat Tim, Voodoo en Vitesse!
En hier bij ons is het nu heel spannend afwachten tot Michoco beslist om haar pupjes ter wereld te brengen.

12/02/2019 : Vorig weekend nog maar eens een tripje gemaakt naar Frankrijk, deze keer naar de dogshow in Douai waar 14 Beaucerons gekeurd werden door Mr. Morbelli Jean-Jaques (Fr)
* Q'Rouny behaalde een 1ste plaats UITMUNTEND.
* Piaf Edith behaalde eveneens de 1ste plaats in haar klas en kreeg het CAC - CACIB en werd BOB!!
Met dit CACIB heeft Piaf haar laatste punt gepakt en is ze nu INTERNATIONAAL SHOW KAMPIOEN!!
* Michoco is nu 6 weken zwanger, alles gaat prima en de komende dagen zullen we enkele foto's posten in haar fotoalbum van haar "bolle" buikje, klik HIER voor het fotoalbum.

05/02/2019 : Het jaar is heel goed begonnen!
27 januari op de dogshow te Moeskroen,
* Q'Rouny in de tussenklas, 1e plaats UITMUNTEND - RCAC - RCACIB (= Reserve beste reu)!
* Piaf Edith in de openklas, 1ste plaats UITMUNTEND - CAC - CACIB - BOS (Beste teef)!
* Roxine in de jeugdklas, 3e plaats ZEER GOED.

1 februari op de dogshow te Eindhoven (NL),
* Morse Monty in de kampioensklas, 1ste plaats UITMUNTEND - CAC - CACIB - BOB (Beste van het ras)! En hij werd 5de van rasgroep 1 in de erering! Proficiat aan zijn eigenaars Fabrice & Carin!!

3 februari op de dogshow te Troyes (Fr),
* Piaf Edith in de openklas, 2de plaats UITMUNTEND - RCAC - RCACIB (= Reserve beste teef)!
* Q'Rouny in de tussenklas, 1ste UITMUNTEND - CAC - CACIB - BOB (Beste van het ras)! En werd in de erering geklasseerd bij de 6 beste honden van rasgroep 1!

Dan nog een super bericht, ons Q'Rouny is volledig vrij van heupdysplasie (HD A), elleboogdysplasie (0/0) en schouderdysplasie (0/0)!!
Hij staat nu ook vermeld bij onze reuen en zal in de toekomst ingezet worden als dekreu.

07/01/2019 : Wij wensen iedereen een gezond en fijn 2019!!
We beginnen het nieuwe jaar met een geslaagde dekking tussen Michoco en Milan, als alles goed gaat dan verwachten we de pupjes rond 6 maart!!


**Nieuws 2018**

17/12/2018 : Wij hebben het showjaar 2018 afgesloten op de grootste show van Nederland, de Amsterdam Winner met prachtige resultaten.
13 Beaucerons gekeurd door Mr. William Rodriguez (CR).
* Piaf Edith behaalde een 1ste plaats UITMUNTEND en werd tweede beste teef met het RCAC - RCACIB!
* Q'Rouny behaalde vanuit de tussenklas een 1ste plaats UITMUNTEND en werd beste reu (BOS) met het CAC (telt dubbel tijdens de Winner) - CACIB, hij krijgt hiermee de titel AMSTERDAM WINNER 2018!!
Rouny heeft op deze manier 3 Nederlandse Kampioensschapspunten in amper 2 shows op de leeftijd van 18 maand, nog 1 punt te gaan maar daarvoor is het wachten tot zijn 27 maand.

10/12/2018 : Tijdens de de Brussels Trophy van zaterdag 8 december waren 14 Beaucerons ingeschreven die gekeurd werden door Mr. Ozkanal (TR). Wij waren met 3 hondjes aanwezig.
* Q'Rouny werd 1ste met een UITMUNTEND in de tussenklas.
* Roxine werd 1ste met een BELOVEND in de puppyklas.
* Piaf Edith werd 2de UITMUNTEND in de openklas en kreeg het RCAC - RCACIB.
Nog 1 show te gaan dit jaar en dan is het op naar 2019!

26/11/2018 : We kregen fantastisch nieuws vanuit Tsjechië, Q'Navarre (Félicia x Enzo) slaagde voor het BH (Begeleidingshond) en dit op de leeftijd van 17 maand!! Congratulations to Navarre en his super owner Lenka!!

05/11/2018 : Zaterdag een gezellig dagje gehad op de Dogshow te Bleiswijk (NL) met deze resultaten...
* R'SPOOK (Norange x Diaz) in de puppyklas, 1ste plaats VEEL BELOVEND en BESTE PUPPY.
* PIAF EDITH (Félicia x Grimm Loup) in de openklas, 1ste plaats UITMUNTEND en RCAC - RCACIB.
* P'MERLE (Norange x Enzo) in de openklas, 2de plaats UITMUNTEND.
* Q'ROUNY (Félicia x Enzo) in de jeugdklas, 1ste plaats -JeugdCAC - CAC & Beste Reu (BOS).
Bedankt aan Linda & Jeffrey om deel te nemen met Spook en John om met Merle deel te nemen!!!

29/10/2018 : * Vorige zondag deden Maïk Maya en Vincent mee aan de gehoorzaamheidsclubmatch van de Woefers te Melle en zij behaalde in GP 2 met 139/150 de 1ste plaats!! Proficiat!
* Zaterdag waren wij aanwezig op de hondenshow te Leuven met alweer schitterende resultaten voor onze viervoeters, Piaf Edith werd in de openklas 1ste UITMUNTEND en kreeg het RCAC - RCACIB!
Ons Q'Rouny stond met zijn 16 maandjes jong voor de eerste keer in de tussenklas, hij werd 1ste UITMUNTEND en kreeg het CAC - CACIB en hij werd uiteindelijk bekroond als BESTE VAN HET RAS (BOB)!!
* Wat ons Michoco betreft zijn alle gezondheidstesten gedaan en is voor alles vrij bevonden daarnaast behaalde ze op de Journée Beauceronne te Gravelines op 14 oktober haar COTATION 2 met een UITMUNTEND op karakter en UITMUNTEND op uiterlijk!! Het is nu wachten op de loopsheid voor haar 1ste nestje.

08/10/2018 : Op de Wallonia Dogshow te La Louvière werden 14 Beaucerons gekeurd door Mr. Thevenon Benoit uit Frankrijk.
* Roxine behaalde in de puppyklas de 2de plaats VEEL BELOVEND!
* Piaf Edith behaalde in de openklas de 1ste plaats UITMUNTEND en het RCAC RCACIB!
* Q'Rouny behaalde in de jeugdklas de 1ste plaats UITMUNTEND, hij won van de andere reuen en werd BESTE REU (BOS) en als kers op de taart mag hij zich nu JEUGDKAMPIOEN VAN BELGIË noemen!!
* Ook fantastisch nieuws ontvangen i.v.m. gezondheidsuitslagen van Q'Navarre (broer van ons Rouny) uit Tsjechië, hij heeft HD A - ED 0/0 - OCD vrij en Spondylose vrij!! Beter kan niet!
Navarre is een hele leuke harlequinreu en zal later ingezet worden in ons fokprogramma.

01/10/2018 : Gisteren waren we aanwezig op de Dogshow te Maastricht, keurmeester was Mevr. Valerie Degeeter.
* Q'Rouny wint zijn klas met een UITMUNTEND en werd BESTE JEUGDHOND!
* Piaf Edith wint in de openklas met een UITMUNTEND en wint daarna van de Kampioensteef en kreeg zo het CAC - CACIB en werd BESTE TEEF (BOS)!

25/09/2018 : Tijdens de jonge honden en veteranen dag van de Belgische Beauceronclub behaalde Q'Rouny in de jeugdklas een ZG en goedgekeuring voor de fok!
Roxine voor haar 2de keer op show werd Beste puppy!!

05/09/2018 : 02/09/2018 waren 61 Beaucerons ingeschreven op de Kampioenschapsclubmatch van de Beauceronclub Nederland, keurmeester Mevr. van der Sijs (NL).
Voor onze kennel waren aanwezig :
Baby reuen : R'SPOOk (Norange x Diaz) 1ste VB Beste babyreu
Baby teven : RIZLAN (Norange x Diaz) VB
Open teven : P'MERLE (Norange x Enzo) ZG
Kamp. reuen : Mch. MORSE MONTY (Félicia x César) 4e EXC
Werk reuen : Mch. N'LEWIS MIDAS (Félicia x F'Karma) 1ste EXC en RCAC (Reserve Beste Reu)
Ook een mooi resulataat voor R'Pitou du Mont Sagan met een 1ste plaats VB bij de puppy teefjes, zij is een dochtertje van onze Mch. Matisse l'Ami de la Campagne en Michka du Mont Sagan. Proficiat Nicole & Jos!
BEDANKT Linda, Jeffrey, John, Carin en Fabrice voor onze kennel te vertegenwoordigen!! Dikke proficiat met de mooie resultaten!!

27/08/2018 : 26/08 waren we op de dogshow te Mechelen, keurmeester was Mr. Bond uit Ierland.
Q'Rouny kreeg in de jeugdklas een 1ste plaats UITMUNTEND en werd BESTE JEUGDHOND.
Piaf, in de openklas, won van de andere teefjes met een UITMUNTEND en kreeg het RCAC - RCACIB.
Binnenkort is er een romance tussen Piaf en Enzo, als alles goed verloopt verwachten we pupjes begin november!

13/08/2018 : Tijdens de clubshow van de Tsjechische Beauceronclub behaalde Q'Navarre in de jeugdklas de 2de plaats UITMUNTEND!
Op de World Dogshow te Amsterdam behaalde Morse Monty in de kampioensklas een UITMUNTEND en halfbroer N'Lewis Midas in de werkhondenklas de 2de plaats UITMUNTEND!
Proficiat Carin en Fabrice met Monty & Midas! Congratulations Lenka with Q'Navarre!

27/07/2018 : Op 22 juli vond de Nationale d'élevage van de Luxemburgse Beauceronclub plaats in Montdorf les bains.
N'Lewis Midas behaalde in de werkhondenklas de 1ste plaats UITMUNTEND, CACL en 2de beste reu van de dag!
Morse Monty werd 1ste UITMUNTEND, CACL in de kampioensklas!
Proficiat aan hun eigenaars Fabrice en Carin!!
En ondertussen wachten wij nog steeds "geduldig" op de loopsheid van ons Piaf, ze heeft blijkbaar geen haast.

16/07/2018 : Zondag slaagden Quelle Vitesse, Piaf Edith en Michoco voor de test Sociaal Gedrag!
Vrijdag slaagde Q'Navarre in Tsjechië voor het ZMT examen (Basis speuren, gehoorzaamheid en verdediging)!

10/07/2018 : 38e nationale élevage van de Belgische Beauceronclub te Wezemaal met maar liefst 100 ingeschreven honden!
Het was een gezellige dag en eerst en vooral wil ik de "L'AMI DE LA CAMPAGNE familie" bedanken voor hun komst, bedankt voor de deelname Linda en Jeffrey met R'Spook, John en Frans met Rizlan en P'Merle, Fabrice en Carin met N'Lewis Midas en Morse Monty, Sara, Kevin en Marie met Phonz en dan de bezoekers, Marcel met P'Ray en Chantal en co met Qitto!!! Ook leuk verschillende kleinkinders te zien van de hondenfamilie!
Bedankt aan de Belgische Beauceronclub, de medewerkers en keurmeester Mr. Alain Thevenon!
Onze resultaten :
* Babyteefjes, RIZLAN TP en ROXINE TP
* Tussenklasteefjes, P'MERLE EXC
* Babyreuen, R'SPOOK 2e plaats TP
* Jeugdreuen, Q'ROUNY 1e EXC en BESTE JEUGDREU
* Openklasreuen, PHONZ geen beoordeling maar schitterend keurverslag.
* Fokkersklasreuen, MATISSE 2e EXC
* Champklasreuen, MORSE MONTY 3e EXC
* Werkklasreuen, N'LEWIS MIDAS 1ste EXC en RCAC (RESERVE BESTE REU)

27/06/2018 : Eindelijk na enkele weken onze pc terug in orde, dus tijd voor wat inhaalnieuws!
We beginnen met Maya en Vincent die weer mooie scores behaalden op de gehoorzaamheidswedstrijden in programma 2, in de Haan behaalden ze 140/150 en in Wetteren 137/150!! Proficiat Vincent & Maya!!
Vanuit Tsjechië kregen we het nieuws dat Q'Navarre geslaagd is voor de ZZO test (lijkt ongeveer op de socialisatietest bij ons). Congratulations Lenka & Navarre!
En vanuit Nederland kregen we nieuws dat N'Lewis Midas geslaagd is voor zijn A Brevet Waterwerk (redden van mensen in nood in het water)! Proficiat Carin en Midas!

18/05/2018 : Op de gehoorzaamheidswedstrijden in het weekend van 12 en 13 mei behaalde Maïk Maya de zaterdag 144/150 en de zondag 138/150! Proficiat Maya en Vincent!
Op de de Nationale d'Elevage te Tsjechië behaalde Q'Navarre voor zijn aller 1ste show een mooie 3de plaats van 9 jeugdreuen! Proficiat Navarre en Lenka!
Piaf heeft gisteren de harttest ondergaan en alles is normaal zowel echo als doppler en dus is ze vrij van aangeboren erfelijke hartafwijkingen!
Ondertussen zijn de pups van Norange en Diaz 8 weken en beginnen ze uit te vliegen, een volgend nest staat gepland einde zomer 2018 met Piaf en Enzo, wij verwachten noir&feu en arlequin pupjes!!

07/05/2018 : Tijdens de Nationale Elevage te Freiburg, Duitsland, waren 81 Beaucerons ingeschreven waaronder 2 van onze kennel.
* N'Lewis Midas behaalde in de kampioensklas de 3de plaats UITMUNTEND!
* Morse Monty behaald eveneneens in de kampioensklas een mooie 1ste plaats UITMUNTEND en werd ook nog BESTE REU en BOB!! Hij behaald daarmee ook nog de mooie titel "DRIELANDERECK-SIEGER" 2018!!
Dikke proficiat voor hun eigenaars Fabrice en Carin met dit schitterend resultaat van de halfbroertjes!!

23/04/2018 : De pupjes van Norange zijn nu 4 weken gepasseerd en ze doen het super!! Heerlijke relaxte wollige bolletjes die graag hun speelgoed meesleuren.
* We hebben ook het fantastisch nieuws ontvangen dat P'Merle l'Ami de la Campagne, dochter van Norange en Enzo, prima heupjes heeft met een HD A en norbergwaarde van 37,5!! Proficiat!
* Vincent en Maïk Maya l'Ami de la Campagne waren aan het werk in GP Programma 2, zij behaalden op 21/04 te Lauwe 140/150 en op 22/04 te Leval 141/150!! Proficiat!
* N'Lewis Midas l'Ami de la Campagne is dan weer gestart in het waterwerk (o.a. uit een boot springen om drenkelingen te gaan redden) en doet dit zo goed dat hij binnenkort zijn examen al mag afleggen!! Heel goed bezig Carin en Midas!

19/02/2018 : Sportief nieuws!
* Op 24 maart deden John en P'Merle (Norange x Enzo) mee aan de UV-test (honden lopen 20km naast de fiets met 2 korte pauzes) te Nederland met als resultaat...GESLAAGD!!
* Nog dit weekend deden Tim en Voodoo (Félicia x Cesar) mee aan een stepwedstrijd te Bruinisse en zij behaalden er de 6de plaats!!

***PUPNIEUWS***, vandaag is de vierling van Norange alweer 1 week en wat een grote bolle pupjes zijn het, allen wegen nu reeds ruim boven de 1000gr! Dit zijn tot nu toe de zwaarste pups die hier ooit geboren zijn, dat belooft....

19/02/2018 : DE PUPJES VAN NORANGE EN DIAZ ZIJN GEBOREN!! ZOALS VERWACHT GROTE FORSE PUPS, HET ZIJN 2 REUTJES EN 2 TEEFJES!!

19/02/2018 : Met Piaf deelgenomen aan de dogshow in Flanders expo te Gent.
Zij behaalde in de openklas een 1ste UITMUNTEND en het CAC - CACIB en werd BOS (BESTE TEEF)!!

13/02/2018 : Wij verwachten pups rond 26 maart van ons Norange met Diaz des Vaux Rouges!!

13/01/2018 : Norange is loops en zal één dezer dagen gedekt worden. Binnenkort meer info over dit nest bij puppy's.

08/01/2018 : Dogshow "Schaal der Kempen" op 6 januari te Weelde, keurmeester Mr. De Geeter (B).
PIAF EDITH behaalde in de tussenklas de 1ste plaats EXCELLENT en het CAC/CACIB en werd Beste teef (BOS)!! Een super begin van het nieuwe jaar!

02/01/2018 : WIJ WENSEN IEDEREEN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!!
NOUS SOUHAITONS À TOUS UNE HEUREUSE NOUVELLE ANNÉE!!
WE WISH EVERYONE A HAPPY NEW YEAR!!