NIEUWS NIEUWS NIEUWS
Nieuws 2009, 2010, 2011.
Nieuws 2012, 2013.
Nieuws 2014.

**Nieuws 2015**

29/12/2015 : Zondag hebben we gewandeld in Zeebrugge met een leuke groep, de aanwezige hondjes waren Ildo, Nougar (zoon van ons Enzo), Macy, Nell, Norange, Nelle, Nikita, Félicia en ons kruisinkje Zoé. Foto's HIER.

25/12/2015 : 22 & 23 december waren we weer op pad.
* Maandag waren wij uitgenodigd door de eigenaars van Nikita en wij hadden haar mama Félicia mee, foto's HIER.
* Dinsdag hebben we gewandeld met Norange, Félicia en haar zoon N'Jorre met zijn eigenaars in de omgeving van hun thuishaven Tielt, foto's HIER.
Leuk is het om te horen en te zien dat mensen tevreden zijn met hun Beaucje en dat "onze pups" zo goed verzorgd worden! Bedankt!

22/12/2015 : * Zaterdag deed N'Lewis Midas mee aan de Kerstshow te Cuijk (NL) en dat dit mannetje ook een topper is dat is nu wel bewezen, hij behaalt er vanuit de jeugdklas een 1ste plaats UITMUNTEND - JCAC - CAC Beste reu, hij laat dan ook nog de kampioensteef achter zich en wordt uiteindelijk bekroond als BESTE VAN HET RAS (BOB)!! Wat een prestatie weer, proficiat Carin, Fabrice en Midas!!
* Zondag waren we ingeschreven voor de laatste hondenshow van dit jaar en de grootste in België namelijk de Brussels Dogshow.
34 Beaucerons werden er gekeurd door de Tjechische keurmeester Mr. Vondrous.
Norange werd van de 5 tussenklas teven 1ste met een UITMUNTEND en pakt ook het RCAC!
In de jeugklas stond Nelle met eveneens 5 jeugdteefjes en ook zij krijgt de 1ste plaats met een UITMUNTEND - JCAC & BESTE JEUGDTEEF n&f, daarmee pakt ze haar 2de Jeugdkampioensschapspunt!
Een dikke proficiat voor Nelle en baasje Lynn die nu nog 1 puntje nodig hebben voor jeugdkampioen van België te worden, wij duimen alvast en hopen dat het hun lukt voor dat Nelle de leeftijd van 18 maand heeft behaald.
Alweer een gezellige en geslaagde dag voor ons en een mooie afsluiter van het succesvolle showjaar 2015!!

15/12/2015 : * Vrijdag was het Holland Cup Show in Amsterdam, Carin en Fabrice waren er met N'Lewis Midas en hij kreeg daar een 2de plaats Zeer goed door de NL keurmeester Mr. Douma.
* Zondag waren 23 Beaucerons ingeschreven bij keurmeester Mevr. Haapaniemi uit Finland tijdens de Amsterdam Winner, op de grootste dogshow in Nederland waren wij met Félicia en Matisse aanwezig en ook terug van de partij waren Carin, Fabrice en Midas.
Deze keer weer een superdag met Matisse die 2de werd in de kampioensklas met een Uitmuntend en het RCACIB, Félicia toonde dat ze er nog altijd "staat" want ondanks dat ze volledig uit vacht is en dus helemaal niet in showconditie krijgt ze toch de 1ste plaats in de kampioensklas en het CAC - CACIB - BOS (beste teef) en dus de titel AMSTERDAM WINSTER 2015! Ze blijft een toppertje!
N'Lewis Midas stond tegenover 6 andere jeugdreutjes en werd zo maar eventjes 1ste Uitmuntend - Beste jeugdhond - RCAC - AMSTERDAM JEUGDWINNER 2015 en pakt zijn laatste jeugdpunt en is dus nu NEDERLANDS JEUGKAMPIOEN!!

09/12/2015 : Nieuwe foto's van LOÏC 3jaar (Fyotta x Ultimo), MORSE Monty (Félicia x César), MISTRAL Voodoo (Félicia x César) tijdens de mushing van het voorbije weekend, N'KARMA (Félicia x F'Karma) op de Helsinki Winner in Finland, N'LEWIS Midas (Félicia x F'Karma), NOUKIE (Fyotta x Grimm Loup), N'THOR (Fyotta x Grimm Loup).

08/12/2015 : * 5&6 december tijdens een mushing weekend deden Tim en Mistral alias Voodoo (Félicia x César) mee aan de Pampa Sleddog Race te Helchteren, over een afstand van 5,1 km en met 20km/uur behaalden ze de 3de plaats in de DS-1!! Van harte proficiat, topprestatie door een topteam!
* Op de Helsinki Winner Dogshow (dag 2) te Finland kreeg N'Karma (Félicia x F'Karma) in de jeugdklas een 3de plaats Zeer goed, proficiat voor Sanna en haar heerlijk springkonijn!
* Tijdens diezelfde Winner (2-daagse) was er ook een zoon van ons Enzo aanwezig, Elion werd 2 x 1ste Uitmuntend en Helsinki Jeugdwinner! Felicitaties aan zijn eigenaar!

17/11/2015 : * Zaterdag 14 november hebben we een bezoek gebracht aan N'Tibor (Fyotta x Grimm Loup) en hebben we samen met zijn zus Norange en ons Félicia een strandwandeling gemaakt in het Nederlandse Oostkapelle, foto's (jammer genoeg van slecht kwaliteit door het grijze weer) zijn HIER te vinden.
Bedankt Annemarie en Peter voor de gezellige wandeling en den après, het was leuk jullie en knappe N'Tibor terug te zien!
* Zondag 15 november waren we aanwezig met Norange op de Eurodogshow te Kortrijk en we werden vergezeld door Lynn en Nelle (Félicia x F'Karma), beiden hondjes behaalde schitterende resultaten, Norange stond met 3 in de tussenklas en wordt 1ste UITUMUNTEND en pakt daarna nog het CAC - CACIB en werd BESTE TEEF (BOS)!!
In de jeugdklas stonden 7 teefjes waaronder Nelle die voor haar eerste keer meedeed aan een binnenshow, ze kreeg de 1ste plaats UITMUNTEND en wint het JCAC, daarna wint ze van de jeugdreu en wordt ze BESTE JEUGDHOND!! Wauwwwww, dikke proficiat Lynn en lieve mooie Nelle!!

10/11/2015 : * In het weekend namen Tim en Mistral alias Voodoo deel aan de Mush CRW-Cup te Eifel in Duitsland, zij behaalden er een prachtige 2de plaats!! Proficiat!
* Zondag waren Vincent en Maïk alias Maya aan het werk op de gehoorzaamheidswedstrijd in hondenschool De bewaker te Wetteren, zij behaalden van de 44 aanwezige debutanten een 2de plaats met 97/100!! Chique gedaan, proficiat!!
* Nog een resultaat van een zoon van onze arlequin reu Enzo die deelnam aan de dogshow in Bleiswijk (NL), hij behaalde er in de jeugdklas de 1ste plaats Uitmuntend - CAC en BOB! Proficiat Marjolein en Iggy!!

27/10/2015 : * Zaterdag op de Gehoorzaamheidswedstrijd te Zele behaalden Vincent en Maïk alweer een hele mooie score van 93/100!! Proficiat, super team!
* Nog zaterdag was er de nestreünie van de pups van Félicia x F'Karma, meer daarover vind men HIER.
* Zondag op de dogshow te Leuven kreeg ons Norange de 1ste plaats UITMUNTEND in de tussenklas en in de jeugdklas met maar liefst 6 concurrenten stond N'Ice (Félicia x F'Karma) voor haar allereerste keer op een binnenshow en in totaal haar 2de showtje maar baasje Tamara brengt haar heel goed voor.
N'Ice liet haar zonder enig probleem betasten en ze stond en liep prachtig dus kreeg ze de 2de plaats UITMUNTEND!! Wat een entrée! Super proficiat, we zijn trots op jullie!
Dus N'Ice moest 1 hondje voor laten en dat was een dochtertje van onze arlequinreu Enzo, zij won die jeugdklas met een Uitmuntend en pakt een jeugdpunt, proficiat Larissa & Nadja!

20/10/2015 : Zondag waren we samen met Carin & Fabrice op één van de grootste show in Duitsland "De Bundessieger". Op deze show tellen de VDH Champion punten die nodig zijn voor het Duits Kampioenschap dubbel. 20 Beaucerons werden er gekeurd door Mevr. De Wit-Bazelmans (NL).
N'Lewis Midas werd in de jeugdklas 2de UITMUNTEND en het ResJVDH-Ch punt.
Norange wint van de andere tussenklas teef en krijgt dus de 1ste plaats UITMUNTEND VDH-Ch punt (x2) en wint daarna het RCAC.
In de openklas met in totaal maar liefst 7 reuen kreeg Matisse een UITMUNTEND maar werd niet geklasseerd, daarentegen pakt broer Morse Monty de 1ste plaats met een UITMUNTEND en krijgt dus VDH-CH punt (x2) - CAC - CACIB en dan ook nog BOB (BESTE VAN HET RAS), hij pakt daarmee ook de titel BUNDESSIEGER 2015!!
Alweer super prestaties!! Dikke proficiat en bedankt Carin en Fabrice om erbij te zijn!
Zondag waren ook Tim en Mistral Voodoo aan het werk tijdens een wedstrijd Bikejoring te Hamme, zij behaalden een hele mooie 6de plaats! Heel goed gedaan, proficiat!

08/10/2015 : Vorige zaterdag was het de journée Beauceronne in Gravelines te Frankrijk.
Meer daarover en vele foto's vinden jullie HIER.
Nog het voorbije weekend waren Maïk Maya en Vincent aan het werk op hondenschool Ponderoza voor een wedstrijd GP, 10 punten kwijt op de onderbreking en halen uiteindelijk nog een mooie score van 89/100! Proficiat!
Mistral Voodoo en baasje Tim waren dan weer te vinden op een wedstrijd Bikejoring te Uitbergen, voor Voodoo zijn 2de wedstrijd en deze keer over meer dan 5km, zij behaalden een hele mooie 10de plaats! Goed gedaan, proficiat!

28/09/2015 : 26 en 27 september was het de 2-daagse dogshow in Maastricht te Nederland, dit weekend konden de broertjes Matisse en Monty hun laatste RCAC halen omdat ze, nu ze 27 maand zijn, oud genoeg zijn om hun Nederlandse Kampioenstitel te verzilveren en dus was het een heel spannend weekend vooral omdat er ook kampioenshonden aanwezig waren.
Zaterdag waren Fabrice met Monty en wij met Matisse en Norange aanwezig. Norange wint haar klas met een UITMUNTEND en krijgt daarna nog het RCAC - RCACIB, Monty wordt in de openklas 2de UITMUNTEND en Matisse wordt 1ste UITMUNTEND RCAC - RCACIB en dus KAMPIOEN VAN NEDERLAND!! Heel blij waren we ermee maar toch een beetje een gemengd gevoel want we hadden het ook graag Fabrice en Monty gegund.
Zondag waren we terug van de partij met Norange, Fabrice met Monty en Carin met Midas. Midas ging in de jeugdklas als eerste de ring in en kreeg een 1ste plaats UITMUNTEND en wint dus zijn 2de jeugdkampioenspunt. Fabrice wordt met Monty in de openklas 1ste UITMUNTEND en liep dan tegen de kampioensreu voor het CAC, jammer haalt hij dat niet en moet dan nog eens lopen tegen de 2de reu uit de kampioensklas en jawel hoor, daar wint hij van en krijgt dus het RCAC - RCACIB en KAMPIOEN VAN NEDERLAND!! Twee uit hetzelfde nest pakken in 1 weekend elk hun NL-CH titel, heel blij zijn we hiermee!
Dan nog ons Norange die net als gisteren wint van het andere tussenklasteefje met een UITMUNTEND om daarna te winnen van een mooi kampioensteefje dus krijgt zij het CAC - CACIB en BESTE TEEF, ze slaagt er ook nog in om te winnen van de Beste Reu en wordt zo BESTE VAN HET RAS!! Terug een succesvol weekend voor de l'Ami'kes! Proficiat Fabrice en Carin.

21/09/2015 : Hier de topresultaten behaald door onze nakomelingen het voorbije weekend.
* Vincent en Maya alias Maïk l'Ami de la Campagne haalde op zaterdag tijdens een wedstrijd gehoorzaamheid te Antwerpen op HS Snuffel, 95/100 en een 6de plaats van 77 deelnemers!
Op zondagvoormiddag speelden ze wedstrijd op hondenschool Filos te Moerbeke en met 99/100 werden ze 1ste van 35 deelnemers!! En in de namiddag deden ze ook nog mee aan de clubmatch op hondenschool de bewaker te Wetteren en werden 2de met 93/100! Wauw! dikke proficiat met deze resultaten!
* In de Bikejoring waren Tim en Voodoo alias Mistral l'Ami de la Campagne in aktie voor hun eerste wedstrijd in deze discipline, ze werden 9de in hun categorie en de 18e plaats overall!! Super gedaan, proficiat!
* Op de dogshow te Hyvinkää in Finland waren Sanna en N'Karma l'Ami de la Campagne present, N'Karma werd 1ste Uitmuntend in de jeugdklas en kreeg het CAC en werd Beste reu, daarna won hij ook nog van de kampioensteef en werd dus Beste van het ras!! En dat op de leeftijd van pas 1 jaar!! Congratulations, great result!!

16/09/2015 : Even een rechtzetting, we dachten dat er tussen de tijd van het behalen van een Cotation in Frankrijk en het verkrijgen van de officiële heupuitslag amper 3 maand mocht zitten, blijkbaar is dat niet zo en is ons Norange haar Cotation 3 behaald op de NE dit jaar in St.Piere de Boeuf wel geldig!
Nog super nieuws uit Nederland, Carin en N'Lewis (Midas) slaagden met een prachtige score van 102/110 voor het examen Elementaire Gehoorzaamheid (EG)! Dikke proficiat!!

15/09/2015 : Zaterdag tijdens de Greendogshow te Libramont werd Matisse 2de UITMUNTEND in de openklas en Norange 1ste UITMUNTEND en RCAC in de tussenklas.
Zondag een belangrijke afspraak voor Norange op de Journée Beauceronne in het Franse Dreux om het behalen van de Cotation 2. De karaktertest werd afgenomen door Mr. Genest, ons Norange doet het heel goed, dat ze schotvast is wisten we al en deze keer laat ze zich niet doen bij de stokbedreiging en gaat al blaffend vooruit naar de bedreiger om dan onmiddelijk terug kalm te worden en in te gaan op de vriendelijke uitnodiging van de keurmeester, ze behaalt uiteindelijk 84/100 en dus een mooie EXCELLENT. Voor de morphologie krijgt ze eveneens een EXCELLENT en behaalt zo haar COTATION 2!! Tijdens de finaleronde 's avonds werd ze dan ook nog 3de geklasseerd!
Een druk maar succesvol weekend.

07/09/2015 : Nieuwe foto's van MACY (Félicia x César) en MAYA (Félicia x César). (bedankt Larissa voor de foto's!!)
Gisteren op de clubmatch van de Nederlandse Beauceronclub behaalde Monty Morse van de 8 openklasreuen een mooie 3de plaats Uitmuntend en in de jeugdklas kreeg Midas N'Lewis een Zeer goed zonder plaatsing. Proficiat en tot binnenkort!
En wij hebben gisteren een leuke wandeling gemaakt met Sarah en haar 3 hondjes, klik voor de foto's HIER.

31/08/2015 : Zaterdag waren we aanwezig op de internationale show te Kirchberg (Luxemburg).
Er waren 27 Beaucerons ingeschreven die gekeurd werden door een Zwitserse keurmeester Mevr. Rossier.
Matisse behaalde van de 3 openklas reuen de 1ste plaats Uitmuntend en kreeg dus zijn 2de CACL waarmee hij zich nu KAMPIOEN VAN LUXEMBURG mag noemen en dit op amper 26 maand!!
Norange stond bij de teven ook met 3 in de tussenklas en wordt 1ste Uitmuntend, ze moest het dan opnemen tegen de andere teefjes die hun klas wonnen waaronder een kampioensteef en ondanks ze pas komt piepen in de tussenklas wordt ze door de keurmeester als BESTE TEEF (BOS) gekozen en pakt daarmee haar eerste Luxemburgs kampioenspunt (CACL) en ook het CACIB, zij krijgt hiermee de titel BENELUX WINNER LUXEMBOURG 2015 en kwalificeert zich voor Crufts 2016, de grootste show in Engeland!
Nog zaterdag was N'Karma (Félicia x F'Karma) op show in het Finse Tervakoski, hij behaalde in de jeugdklas de 1ste plaats Zeer Goed. Congratulations Sanna & N'Karma!

24/08/2015 : Dogshow in Mechelen op 23 augustus werden 13 Beaucerons gekeurd door Mr. Timmins uit Ierland. Matisse werd in de openklas 3de UITMUNTEND en Norange voor de eerste keer in de tussenklas werd 1ste UITMUNTEND en RES-CAC!

17/08/2015 : Nieuwe foto's van N'KARMA (Félicia x F'Karma), N'THOR (Fyotta x Grimm Loup) en NOUKIE (Fyotta x Grimm Loup). Ook nog leuke foto's van Morse alias Monty en halfbroer N'Lewis alias Midas tijdens hun vakantie in Frankrijk te zien op hun "facebookpagina".

05/08/2015 : Zondag op de gehoorzaamheidswedstrijd van hondenschool PoHo te Hofstade behaalden Vincent en Maïk Maya bij de debutanten een mooie score van 86/100!! Proficiat weer één die meetelt!

30/07/2015 : Op bezoek bij NACHA (Fyotta x Grimm Loup) met ons Milan en Zoé.

28/07/2015 : Zondag waren we op show in Rotterdam, Matisse kreeg een 1ste plaats Uitmuntend en het CAC/CACIB/BOS, Norange werd 1ste Uitmuntend en dit is haar 3de show in Nederland en 3 keer haalt ze in de jeugdklas de 1ste plaats Uitmuntend dus mag zij zich nu NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN noemen, zij behaalde ook nog het CAC en werd BOB!
Vincent en Maïk Maya behaalden op de GP wedstrijd in Melle een 79/100.
En gisteren hebben we gewandeld met NOUKIE (Fyotta x Grimm Loup) samen met ons Milan en Enzo.

24/07/2015 : Foto's van ons bezoek aan NIKITA (Félicia x F'Karma) en haar baasjes, wij hadden mama Félicia en ons Norange mee.
Nieuwe foto's ontvangen van N'JORRE (Félicia x F'Karma).

22/07/2015 : Terug een super resultaat voor Vincent & MAÏK Maya, gisteren op de GP wedstrijd in Neufchateau behaalden ze 93/100!! Jullie gaan als een trein, proficiat!
Nieuwe foto's van NELL (Fyotta x Grimm Loup) op vakantie in de Provence, en van N'THOR (Fyotta x Grimm Loup) op wandel met zijn zus Norange en ons Félicia.

21/07/2015 : De resultaten van de l'Amikes van het voorbije weekend.
Een weekend Luxemburg voor Vincent en MAÏK die daar deelnamen aan Gehoorzaamheidswedstrijden, op zaterdag te Virton behaalden ze 90/100 en op zondag te Arlon 97/100 en een 1ste plaats!!! Prachtig resultaat, proficiat.
Zondag waren Fabrice, Carin, Louise en wij op de NE élevage van de Beaucerons te Luxemburg, de keurmeester was de Franse Rasspecialist Mr. Armatol.
In de openklas met 7 reuen werd MATISSE 1ste UITMUNTEND en CACL (Luxemburgskampioenspunt), MILAN werd 2de UITMUNTEND en ook MORSE (Monty) kreeg een UITMUNTEND.
In de jeugdklas 3 reuen waar N'LEWIS (Midas) 2de UITMUNTEND werd en in de jeugdklas teven met 6 kreeg NORANGE de 4de plaats UITMUNTEND, de keurmeester vond haar te ver ontwikkeld in lichaam om in de jeugdklas te staan, tja voor de tussenklas is ze nog een maandje te jong.
Bedankt Vincent, Fabrice en Carin!
Nieuwe foto's van N'KARMA (Félicia x F'Karma) in Finland en ook van MACY (Félicia x César).

12/07/2015 : Shownieuws uit Finland waar N'KARMA (Félicia x F'Karma) voor de eerste keer in de jeugdklas uitkwam en hoe....hij werd 1ste Uitmuntend en Beste jeugdhond, beste reu dus CAC en werd dan ook nog BOB (beste van het ras)!! Congratulations Sanna & N'Karma!!
Het sportieve nieuws kwam uit de Nederlandse hoek, tijdens het clubkampioenschap gehoorzaamheid werd N'LEWIS alias Midas (Félicia x F'Karma) 1ste in zijn groep de EG Gevorderd met 91.36% en MORSE alias Monty (Félicia x César) werd in zijn categorie het GGB 2de met 85.26%!! Proficiat voor beide!
En ook een nakomeling van onze Mch. Enzo was dit weekend op show, Nadja l'Etoile de la Nuit werd op de Lokerse Winner Show 1ste Uitmuntend Beste jeugd en de titel Lokerse Jeugdwinner 2015! Proficiat!

23/06/2015 : Op de GP wedstrijd te Gistel in hondenschool Canis behaalden Vincent & Maya 95/100! Dikke proficiat!
Foto's toegevoegd van Milan tijdens het brevet GP.

17/06/2015 : Zaterdag speelde Johan met Milan het Brevet Gehoorzaamheid op hondenschool de Leievrienden te Deinze, ze behaalden een mooie score van 96/100 en werden 2de van 16 deelnemers! Die dag waren ook Vincent & Maïk erbij in de debutantenklas (trainingswedstrijd) en behaalden er 78/100.
Zondag was het de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Beauceron Vereniging en van onze kennel waren er 2 honden aanwezig, Morse (Monty) behaalde er in de openklas een 4de plaats Uitmuntend en N'Lewis (Midas), die voor de eerste keer in de jeugdklas stond als aller jongste, werd 1ste Uitmuntend en pakt dus zijn eerste jeugdkampioenspunt! Proficiat voor beide.
Nieuwe foto's van Nacha en Nadir, beide kinderen van Fyotta x Grimm Loup, en ook van N'Karma (Félicia x F'Karma) tijdens de eerste kennismaking met het schapenherderen.

10/06/2015 : Zaterdag op de show in het Finse Riihimäki werd N'Karma Beste Puppy met een Veelbelovend, congratulation!
Wij waren die dag op show in Oss te Nederland, Matisse werd er 1ste Uitmuntend en behaald het CAC-CACIB en werd Beste van het Ras (BOB), Norange werd in haar klas 1ste Uitmuntend, Beste jeugdhond en krijgt het RCAC!
Zondag 7 juni behaalden Vincent en Maïk alias Maya 84/100 tijdens de GP wedstrijd in hondenschool De Pillowrijn te Aalter, proficiat!
Nog zondag was het de Nationale d'Elevage te Wezemaal, uitslag, verslag en foto's staan
HIER.

01/06/2015 : FOTO'S van de gezellige nestreunië die we gisteren hadden van Fyotta x Grimm Loup hun pups.
ALBUM aangevuld van de NE in Frankrijk.

28/05/2015 : Op 23 en 24 mei waren we in het Franse Saint Pierre de Boeuf voor de jaarlijkse Nationale d'Elevage van de Beaucerons. 588 ingeschreven Beaucerons van over de hele wereld waren aanwezig. Een verslag van het weekend, onze resultaten en vele foto's (het album moet nog aangevuld worden) kan men HIER vinden.

18/05/2015 : Op de Canicross wedstrijd in Meldert behaalden Tim en Voodoo alias Mistral l'Ami de la Campagne de 12de plaats. Proficiat!
Show in Wieze, voor Matisse een 2de plaats zeer goed in de tussenklas en Norange in de jeugdklas pakt haar 1ste jeugdpunt voor het Belgische jeugdkampioenschap met een 1ste plaats zeer goed - Beste Jeugdhond & HOPPRINSES 2015!

12/05/2015 : Zondag is Voodoo alias Mistral l'Ami de la Campagne Geslaagd voor de Socialisatietest!
Nog zondag zijn we naar het zeetje geweest met Enzo, Félicia, Milan en Norange die maandag trouwens haar 1ste verjaardag mocht vieren en ondanks haar 38k en 67cm schoft blijft ze ons "Norange'ke".

07/05/2015 : Nieuwe foto's van Navarre (Félicia x F'Karma) bijna 8 maand met zijn vriendin Kenyah.

05/05/2015 : N'Karma (Félicia x F'Karma) werd beste puppyreu op de dogshow te Tampere in Finland.
Maïk alias Maya (Félicia x César) behaalde 81/100 op de GP wedstrijd te Lebbeke.
Nieuwe foto's van N'Jorre (Félicia x F'Karma), bijna 8 maand.

30/04/2015 : Zaterdag 25 april zijn Morse (Monty) en N'Lewis (Mida) beide geslaagd voor de aanlegtest schapendrijven georganiseerd door de Beauceronvereniging Nederland, proficiat!
Op zondag 26 april was het gehoorzaamheidswedstrijd georganiseerd door de Belgische Beauceronclub op de terreinen van St. Roch. Tussen de vele Borders toch een 12-tal Beaucerons, onze punten voor die "off"-dag Enzo 54/100, Fyotta 60/100 en Félicia 79/100 en gezien deze punten is het nog maar eens duidelijk dat Beaucejes niet te programmeren zijn.
Nieuwe foto's van Maïk alias MAYA tijdens wedstrijd gehoorzaamheid.
Nieuwe foto's van N'Lewis alias MIDAS tijdens het schapendrijven.

23/04/2015 : De pups van onze Enzo met Ciara bij de Tsjechische kennel le Coeur Pur zijn allen naar hun nieuwe thuis, de 9 jongens zitten wereldwijd verspreid in o.a. Amerika, UK, Finland, Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië.
Voor enkele nieuwe foto's klik HIER.
Enkele nieuwe FOTO'S van Doreen en Damaris nu 2 jaar uit de combi met Ellen.
En ook nieuwe FOTO'S toegevoegd van Enzo's pups met Enza.
Bedankt voor het vertrouwen in onze arlequin Enzo!!

21/04/2015 : Uitslagen KV Brabo dogshow te Antwerpen op 19/04.
Matisse 2de Uitmuntend, Norange 3de Uitmuntend, Morse alias Monty 1ste Uitmuntend CAC & RCACIB, N'Lewis alias Midas 1ste Veelbelovend & Beste Puppy!
Resultaten van de nakomelingen van onze reu Enzo tijdens de Clubshow van de Tsjechische Beauceronclub gekeurd door de Franse rasspecialist Mr. Armatol.
Elion le Coeur Pur 2de Veelbelovend, Ezio le Coeur Pur 3de Veelbelovend en Doreen le Coeur Pur Uitmuntend in de openklas.
Gefeliciteerd allemaal!!

16/04/2015 : Fotoalbums bijgewerkt van Mistral alias Voodoo (Félicia x César), Morse alias Monty (Félicia x César), Noukie (Fyotta x Grimm Loup), Nell (Fyotta x Grimm Loup), N'Lewis alias Midas (Félicia x F'Karma), Nikita (Félicia x F'Karma), N'Jorre (Félicia x F'Karma), Nelle (Félicia x F'Karma), N'Karma (Félicia x F'Karma).

07/04/2015 : Dit zijn de resultaten van het paasweekend.
Dogshow Goes op 04/04, Morse alias Monty werd 2de Zeergoed in de tussenklas en N'Lewis alias Midas kreeg een 1ste plaats Veelbelovend en Beste Puppy!
Dogshow Goes op 05/04, Matisse werd 1ste Uitmuntend en krijgt het ResCAC/ResCACIB en Norange voor haar debut in de jeugdklas werd 1ste Uitmuntend-Beste Jeugdhond en pakt het ResCAC, daarmee is haar eerste punt voor het jeugdkampioenschap binnen.
Wedstrijd GP te Saint-Ghislain op 06/04, Maïk alias Maya behaalde in de debutanten een mooie score van 88/100 en dit zijn punten die meetellen om over te gaan!
Canicross te Maldegem, Mistral alias Voodoo werd er de zondag 13e en maandag 11e, mooi gelijkmatig!
Aan iedereen een dikke proficiat!!
En in het Paasweekend hebben we nog eens foto's gemaakt tijdens onze verschillende wandelingen, klik HIER.

02/04/2015 : Een beetje laat maar hier zijn de uitslagen van het vorige weekend.
Vincent en Maïk alias Maya behaalden op de GP-wedstrijd bij de debutanten in Mons 81/100, N'Lewis alias Midas en Carin legden in Nederland een afsluitproef af van de puppycursus en kregen 142,5/165 met een 2de plaats van de 7 deelnemers. Goed gedaan! Proficiat!

23/03/2015 : Nieuwe foto's van NOOR (Félicia x F'Karma) bij het overhandigen van haar stamboom.
Ook al enkele foto's van NIKITA (Félicia x F'Karma) op 6 maand bij haar eigenaars in Obourg.
Enkele uitslagen van het voorbije weekend.
* N'KARMA (Félicia x F'Karma) dogshow te Jyväskylän in Finland 1ste plaats en Beste Puppy.
* MAÏK alias Maya (Félicia x César) 80/100 op de GP wedstrijd in Overijse.
* MISTRAL alias Voodoo (Félicia x César) 12de plaats op de canicross te Peizegem.
Proficiat iedereen!!

16/03/2015 : Zaterdag terug een stamboom overhandigd en dus nieuwe foto's gemaakt van NAVARRE (Félicia x F'Karma) 6 maand.
* Zondag is Norange geslaagd voor de socialisatietest op hondenschool De wijze hond te Anzegem.

12/03/2015 : Nieuwe foto's van het Nederlandse duo, MORSE alias Monty (Félicia x César) in aktie met zijn bal en halfbroertje N'LEWIS alias Midas (Félicia x F'Karma) beleefd zijn eerste zwemervaring.
NOUKIE (Fyotta x Grimm) zoals dagelijks op wandel met de baasjes in het bos of eens aan zee en ook NELL (Fyotta x Grimm) was terug op wandel met haar eigenaars om daarna uit te rusten in een taverne.
Dan ook nog de foto's doorgekregen van N'KARMA (Félicia x F'Karma) die zijn eerste showtje liep in Finland.
Het is fijn om zulke foto's door te krijgen en te zien hoe "onze pups" genieten van hun zalig en aktief leventje, bedankt aan hun baasjes daarvoor!

09/03/2015 : De uitslagen van zaterdag en zondag voor de l'Ami de la Campagne'kes.
* MAÏK alias Maya (Félicia x César) 62/100 GP Oudenburg.
* NELLE (Félicia x F'Karma) overgangsproef GP 92/100.
* N'KARMA (Félicia x F'Karma) dogshow te Kouvola in Finland 1ste plaats & Beste Puppy.
* MISTRAL alias Voodoo (Félicia x César) canicross te Heist op den Berg 12de plaats.
Een dikke proficiat voor iedereen!!
Wij waren aanwezig op de JB te Belle Eglise, Matisse behaalde met een Excellent zijn CSAU en Norange behaalde haar CANT (test schapendrijven), voor de morphologie kreeg ze een Très Prometteur en dus een ticket voor de finale ronde maar zolang zijn we niet gebleven. De keurmeester was wel heel erg onder de indruk van Norange haar voorkomen en na 5 keer gezegd te hebben dat hij haar een "chienne très rustique" vond ook nog de meetlat uitgehaald en die gaf 66,5 à 67cm schofthoogte aan. We hebben nog effen aangeschoven om met haar de karaktertest te doen maar het wachten duurde zolang en ze is nog te jong om een cotation te halen dat we maar huiswaarts zijn gekeerd. Foto's HIER.
En zo is er een gezellig, mooi en vooral ook zonnig weekend afgesloten.

02/03/2015 : Onze uitslagen van de wedstrijd GP op hondenschool Filos te Moerbeke, ons Enzo had er duidelijk geen zin en zat met zijn gedachten nog bij de loopse teefjes dus voor hem en Johan 65/100, Vincent met Maïk alias Maya (Félicia x César) voor haar eerste officiële wedstrijd en heel wat punten kwijt op de onderbreking 77/100 en dan Fyotta, ondanks terug een paar fouten van Magali, een mooie 87/100 en dat is eentje die meetelt! Op naar volgend weekend voor een dagje Frankrijk.

23/02/2015 : Nieuwe foto's van NELL (Fyotta x Grimm Loup) op het strand en N'ICE (Félicia x F'Karma) tijdens de training.

21/02/2015 : Vandaag was het brevet en wedstrijd debutanten in hondenschool de Trouwe Geleider te Nazareth, Matisse behaalde er zijn brevet met 90/100 en werd daarmee 4de van 14 deelnemers, dus supercontent wetende dat er ook 4 honden niet slaagden.
Voor de wedstrijd debutanten behaalde Enzo 84/100 en Fyotta 67/100 waarvan 20 punten kwijtgespeeld door een stomme onoplettendheid van de geleider, lees 'losvolgen met leiband', pffff.

16/02/2015 : Terug nieuws van het canicross team Tim & Voodoo (Mistral), op zondag behaalden ze de 15e plaats bij de korte run in Herent!! Proficiat!
Omdat Voodoo een echte sporthond is hebben zijn baasjes voor alle zekerheid RX-foto's laten maken van zijn heupen, ellebogen, schouders en rug en alles is super in orde, Tim en Voodoo kunnen nu op pad voor, hopelijk, heel veel jaartjes sportplezier!

09/02/2015 : Op zaterdag waren we met 4 l'Ami de la Campagnekes aanwezig op de show in Eindhoven, Morse (Monty) werd 3de UITMUNTEND in de openklas, N'Lewis (Midas) werd 1ste VEELBELOVEND & BESTE BABY, Matisse werd 1ste UITMUNTEND in de tussenklas en Norange werd 1ste VEELBELOVEND & BESTE PUPPY.
Het was terug een hele gezellige dag samen met verschillende Beauceronniers.
Nieuwe foto's van NELLE (Félicia x F'Karma) bijna 5 maand, N'JORRE (Félicia x F'Karma) eveneens bijna 5 maand en MORSE alias Monty (Félicia x César) bijna 20 maand.

03/02/2015 : Zondag namen Tim en Mistral alias Voodoo (Félicia x César) deel aan de canicross wedstrijd in Willebroek, zij behaalden er de 12de plaats bij de korte run, enkele foto's van die dag vind men HIER. Goed bezig mannen, proficiat!!
Filmpje toegevoegd op de pagina van Norange tijdens een relaxt wandelingetje op 01-02-2015.
Nieuwe FOTO'S van N'Thor (Fyotta x Grimm Loup) nu 8,5 maand, "That's how he really is....adorable".

26/01/2015 : Gisteren op de show in Moeskroen werden 17 Beaucerons gekeurd door de Italiaanse keurmeester Mevr. Griffa.
Fabrice en Carin waren vanuit Nederland afgezakt om deel te nemen met Morse en N'Lewis, wij hadden Matisse en Félicia ingeschreven.
N'Lewis werd 2e met een Veel Belovend, Morse werd 1ste Uitmuntend en pakt het CAC en RCACIB daarmee verdiend hij zijn eerste CAC-punt in België en is de eerste stap gezet voor zijn Belgische kampioenstitel, Matisse werd 3de Uitmuntend en Félicia werd 1ste Uitmuntend CAC/CACIB/BOB dit is het laatste CAC-punt dat ze nodig had en mag zich nu ook SHOWKAMPIOEN VAN BELGIE noemen, later op de dag mocht ze dan nog de erering in bij rasgroep 1 en ook daar een super resultaat, ze werd geklasseerd bij de beste 6 van een hele grote groep! Bedankt Fabrice en Carin voor de gezelligheid!

19/01/2015 : Nieuwe foto's N'Lewis alias Midas (Félicia x F'Karma).
Zondag zijn we de stad Gent gaan bezoeken met Milan & Norange, foto's.

14/01/2015 : Nieuwe foto's van Nell (Fyotta x Grimm Loup) 8 maand.

12/01/2015 : Update van de pagina planning over het komende nest van 2015.
Zaterdag op de Dogshow te Genk behaalde Morse in de tussenklas de 2de plaats UITMUNTEND en N'Lewis voor zijn eerste show een 1ste plaats VEELBELOVEND in de babyklas. Proficiat!!
Nieuwe foto's van N'Karma.

03/01/2015 : AAN IEDEREEN EEN GEZOND, GELUKKIG EN SUCCESVOL 2015!!
We beginnen dit jaar met eindelijk eens tijd te maken om nieuwe foto's te plaatsen op een paar persoonlijke pagina's van onze nakomelingen.
Mistral alias Voodoo tijdens de canicross op 26 december, Morse alias Monty, Noukie, Nell, N'Ice, N'Karma, N'Lewis alias Midas, Nikita, N'Jorre, Navarre en ook bij ons Norange zijn enkele foto's geplaatst.


**Nieuws 2014**

28/12/2014 : We hebben alle stambomen van Fyotta haar pups overhandigd aan hun baasjes, het is duidelijk dat het merendeel het enthousiaste en sterke karakter van mama heeft geërfd, het zijn hele actieve pubers en ze zijn ook heel sociaal en zelfzeker, allen zijn het krachtige, forse honden van nu 7,5 maand.
We hebben ook wat sportnieuws want het "Voodoo Team" (Mistral & baasje Tim) hebben hun eerste officiële canicross gelopen op 26 december over een afstand van 5,7 km in het Nederlandse Breda en haalden de 12de plaats. Proficiat!!
De voorbije week hebben we ons best gedaan om nog eens vollop foto's te maken van de wandelingen die we heel regelmatig doen, de foto's zijn te vinden in FOTOALBUM 4.

18/12/2014 : Foto's & filmpje toegevoegd van onze wandeling de voorbije maandag met Enzo, Fyotta, Matisse en Norange.

15/12/2014 : Showuitslagen van Morse alias Monty, vrijdag op de Holland Cup pakt hij de 1ste plaats UITMUNTEND - CAC - CACIB & BOB!!
Zondag op de Amsterdam Winner, met 23 ingeschreven Beaucerons, deed hij het weer supergoed en kreeg terug de 1ste plaats UITMUNTEND - CAC (deze telt dubbel) - CACIB - BOS (Beste reu) en verdiend daarmee de titel AMSTERDAM WINNER 2014!!
Van harte proficiat!
We hebben ook heel mooi resultaat binnen gekregen van Vincent en Maïk alias Maya, op een oefenwedstrijd gehoorzaamheid in Leval behaalden ze 93/100 bij de debutanten! Proficiat, goed gewerkt!
Zondag zijn we bij Nell en haar baasjes de stamboom gaan afgeven en hebben daar een leuke wandeling gemaakt samen met Norange en Fyotta. Heel erg bedankt Steven, Elke en Jarno voor de warme ontvangst en de gezelligheid!
Nieuwe foto's toegevoegd van de 6 weken oude pupjes van ons Enzo met Ciara bij kennel le Coeur Pur.

02/12/2014 : Zondag waren we op uitstap in Schuttrange te Luxemburg om de stamboom van Nadir (Fyotta x Grimm Loup) te overhandigen. We werden verwelkomt door een enthousiaste reuze puber, een vriendelijke beer van bijna 7 maand maar wel eentje met een sterk karakter die nergens van opschrikt, Nadir is een hele gehoorzame huishond en net dit alles was wat de baasjes van Nadir zochten in een Beauceron en dus zijn zij erg tevreden met hem.
Thanks Lapo & Silvia for your hospitality and for the good work in educating Nadir!!

29/11/2014 : Morse alias Monty (Félicia x César) heeft officieel HD A en dus volledig vrij van heupdysplasie!! Meer info over Monty bij dekreuen.

25/11/2014 : Er zijn nog enkele pups beschikbaar bij Kennel le Coeur Pur in Tsjechië van onze Mch. Enzo en Ciara le Coeur Pur, vandaag nieuwe foto's geplaatst van de pups.

24/11/2014 : Op de Eurodogshow te Kortrijk behaalde Matisse een 3de plaats Zeer Goed en Norange werd 1ste Veelbelovend en Beste Puppy.
Op 18/11 slaagde Morse alias Monty (Félicia x César) voor het examen VEG (Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid) met 67/90, van de 8 deelnemers slaagden amper 2.
Nieuwe pagina toegvoegd nakomelingen Félicia x F'Karma bij hun eigenaars.
En dan hebben we nog het trieste en heel aangrijpend nieuws van het overlijden van N'Francis, sterkte voor zijn eigenaars, RIP lief, klein kereltje, wij zullen je nooit vergeten!

11/11/2014 : Nieuwe foto's en filmpjes geplaatst op de puppypagina. Vandaag de dag zijn er nog 4 pupjes hier die later deze week naar hun nieuwe thuis gaan.

03/11/2014 : Op de puppypagina staan de foto's van wat onze pups, die nu 7 weken zijn, allemaal hebben gedaan de voorbije dagen.
* De pups van onze Enzo met Ciara zijn geboren bij kennel le Coeur Pur in Tsjechië, het nest bestaat uit maar liefst 9 reuen (5 b&t en 4 arl) jammer genoeg geen enkel teefje, meer info HIER.
* Op 2/11 tijdens het Vlaams Kampioenschap Canicross te St. Katelijne-Waver bij de Funrun vertrokken Tim met Mistral (Voodoo) als 10e en kwamen mooi als 6e over de eindstreep van 20 deelnemers.
* Zaterdag waren we op de Dogshow te Bleiswijk Norange stond in de babyklas en werd 1ste VEEL BELOVEND & BESTE BABY, Matisse voor de laatste keer in de jeugdklas werd 1ste UITMUNTEND - BESTE JEUGD - RCAC en is nu NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN!!
* Zondag was het de Nederlandse Morse alias Monty die in Bleiswijk zijn beste beentje mocht voorzetten en voor de eerste keer op een Internationale binnenschow werd hij in de jeugdklas de 1ste UITMUNTEND - BESTE JEUGD - CAC & BOB!!
Iedereen van harte proficiat!!!
Een druk maar super weekend!!

27/10/2014 : Zaterdag waren de pups 6 weken en dus was het tijd voor hun eerste vaccin, een chip en DNA afname. We zijn dan met hun voor de eerste keer naar vreemde plaatsen geweest, eerst de reutjes en zondag waren het de teefjes. Nieuwe foto's en filmpjes zijn te vinden op de puppypagina.
En dan was er nog nieuws vanuit Tsjechië, Doreen le Coeur Pur (dochter van ons Enzo) werd op de European Dogshow 2de Uitmuntend en RCAC, de dag erna op de Nationale show werd ze 1ste Uitmuntend CAC en is nu ook Tsjechisch Jeugdkampioen!! Zaterdag ging dan nog de Nationale Elevage van Tsjechië door in Brno en ze werd er onder de Franse rasspecialist Mr. Kerfriden, 4de Uitmuntend en behaalde haar karaktertest met een 10 - 8 - 10 en is dus Recommandé aangekeurd in Tsjechië!! Congratulations!

20/10/2014 : Deze week hebben we super nieuws ontvangen, ons Matisse is officieel beoordeeld en is volledig vrij bevonden van heupdysplasie (HD A) en ook van elleboogdysplasie (ED 0/0)!!! Nu kan zijn Cotation 2, behaald tijdens de JB op 5 oktober, worden gevalideerd!
En onze pups, nu 5 weken, hebben in de voortuin gespeeld, de grote weide verkend en ze hebben de toestellen ontdekt, ze zijn ook voor de 2de keer ontwormd, nieuwe foto's op de puppypagina.

13/10/2014 : Foto's toegevoegd van de pups op de puppypagina en in hun fotoalbum.
Ook het fotoalbum van de Journée Beauceronne in Gravelines is nu volledig.

09/10/2014 : HIER het verslag en een link naar het fotoalbum van de Journée Beauceronne in Gravelines (er worden nog meer foto's later toegevoegd). Er is die dag ook een reportage gemaakt door een regionale zender met uitleg door de verschillende keurmeesters wat zo een dag inhoud en wat er wordt verwacht van de honden tijdens de verschillende testen. Er zijn nu en dan enkele van onze honden in beeld, onder meer Fabrice (met geruit hemd) met Monty tijdens de karaktertest en Maya en Vicent die klaar staan om het terrein op te gaan voor de karaktertest, ook Nell & Noukie met hun baasjes en Matisse met Magali die langs de kant staan komen even in beeld.
KLIK HIER om de reportage te bekijken.

06/10/2014 : Foto's geplaatst op de puppypagina van de pupjes apart, gemaakt op zaterdag 4 oktober toen ze 3 weken waren.
Zondag waren we met enkele l'Ami de la Campagnekes aanwezig op de Journée Beauceronne in het Franse Gravelines waar we super resultaten behaalden, de volledige uitslag, het verslag en de foto's volgen later deze week.

27/09/2014 : Nieuwe foto's en filmpjes van Félicia haar pups toegevoegd aan de puppypagina.

23/09/2014 : Vandaag nieuws ontvangen dat de dekking tussen Mch. Enzo en Ciara le Coeur Pur succesvol is, de pups (arlequins en noir&feu) worden verwacht rond eind oktober 2014 in Brno te Tsjechië bij kennel le Coeur Pur. Info HIER.

22/09/2014 : Damaris le Coeur Pur, dochter van onze arlequin dekreu Mch. Enzo du Bois du Coin Perdu en Ch. Ellen z Husovy Tvrze behaalde op de Nationale dogshow RKF, de 1ste plaats Uitmuntend, CAC, BOB, 2de plaats rasgroep 1 en is nu Kampioen van Rusland EN RKF Kampioen en dit op de leeftijd van amper 17 maand!!!! Congratulations!
* Enkele FOTO'S toegevoegd van Mistral alias Voodoo l'Ami de la Campagne tijdens de fun run Canicross op 7 september te Grimbergen en 21 september in Balen.

20/09/2014 : De eerste week zit erop en onze kleintjes doen het super net als hun mama die echt heel goed voor ze zorgt en nu en dan al eens een sprintje op de speelweide trekt of achter haar bal aangaat om daarna terug de melkbar open stellen, genieten is het.

15/09/2014 : Félicia is zaterdag bevallen van 9 pupjes, het nest bestaat uit 4 teefjes en 5 reutjes.
Zondag, op de kampioensclubmatch van de Nederlandse Beauceronvereniging werd Morse l'Ami de la Campagne 2de Uitmuntend in de jeugklas.
Ook nog nieuws ontvangen uit Rusland van een kind van ons Enzo, Damaris le Coeur Pur voor de eerste keer in de tussenklas behaalde zondag op de show in Volgograd de 1ste plaats Uitmuntend, beste teef (BOS), Beste van het ras (BOB) en 3de plaats in rasgroep 1.
Dikke proficiat aan beide!

09/09/2014 : Zaterdag 6 september speelden Fyotta en Magali een wedstrijd GP en zoals verwacht na 6 maand zonder trainen en net na haar nestje, liep het voor geen meter en dus 64/100, maar ah daar maken we ons niet druk om nu terug oefenen en dan op naar volgend jaar.
* In de namiddag was het nestreünie van de nu bijna 15 maanden oude nakomelingen uit het nest van Félicia met César, een geweldige namiddag hebben we beleefd, klik HIER voor de foto's.
* Zondag waren we dan aanwezig met Matisse op de Benelux-dogshow te Rotterdam, hij behaalde er de 1ste plaats UITMUNTEND - Beste Jeugdhond en zijn 2de BENELUX JEUGWINNER (NL) 2014 en daarmee behaald hij nu de titel, BENELUX JUNIOR CHAMPION 2014!!! Zijn 4de titel op 1 week tijd!
Terug een weekend waar we trots en met plezier kunnen naar terugkijken.
* Maandagavond kregen we bezoek van Larissa van kennel l'Etoile de la Nuit en de pupjes van Enza en onze Enzo, het was heel leuk om te zien hoe die kleintjes vrolijk rondhuppelden samen met hun papa. Foto's HIER.

01/08/2014 : Het weekend was nogal druk voor ons, we hadden 2 dagen bezoek van onze Tsjechische vrienden Lucy en Vojta met hun 2 Beaucejes, de lieve Ciara (weekend verloofde van onze Enzo) en Doreen (dochter van ons Enzo) waarmee we weer een leuke, gezellige en leerrijke tijd hebben doorgebracht en 2 maal een heel geslaagde dekking van Enzo en Ciara, wij hopen binnen een maandje het goede nieuws te ontvangen dat de dekking succesvol was en Ciara haar eerste nestje mag verwachten. HIER enkele foto's van hun bezoek.
* Zaterdag waren we dan ook nog aanwezig op de dogshow in Luxemburg waar Matisse ingeschreven stond in de jeugdklas, 29 Beaucerons ingeschreven die gekeurd werden door Mr. Degeeter, Matisse werd in de jeugdklas 1ste UITMUNTEND en pakt de titel LUXEMBURGS JEUGDKAMPIOEN maar door dat dit een "BeNeLux show" was behaalde hij ook nog de titel BENELUX JEUGDWINNER (Lux)!! Trots op ons mannetje!

22/08/2014 : Nieuwe FOTO'S pups Enzo x Enza (bij kennel l'Etoile de la Nuit) 4,5 weken.
* Nieuwe foto's van NELL 14,5 weken en 18k600.

20/08/2014 : SUPER nieuws ontvangen vandaag, Lucy heeft laten weten dat Doreen le Coeur Pur, een dochter van onze dekreu Mch. Enzo du Bois du Coin Perdu, HD A en ED 0/0 heeft!! Heel binnenkort kunnen we Doreen live zien want volgende week komt Lucy met Doreen en de prachtige Ciara terug naar België afgezakt, door het super karakter en het mooie uiterlijk van Doreen heeft Lucy beslist om deze keer haar Ciara te laten dekken door onze Enzo. Meer info volgt....

18/08/2014 : FOTO'S toegevoegd van ons bezoek aan de pupjes van onze dekreu Mch. Enzo bij kennel l'Etoile de la nuit.
* We hebben op bezoek geweest bij NACHA en samen met Norange zijn we langsgeweest bij zus NOUKIE.
* Nieuwe foto's ontvangen van N'TIBOR uit Nederland.

09/08/2014 : Nieuwe FOTO'S pups Mch. Enzo x Ch. Enza nu 2,5 weekjes. (kennel l'Etoile de la Nuit).

01/08/2014 : Nieuwe foto's van LIBERO (Fyotta x Ultimo) nu 21 maand.
* De pups van onze Mch. Enzo en Ch. Enza, geboren bij kennel l'Etoile de la Nuit, zijn 1 week oud. Er zijn nog 2 pupjes beschikbaar, nieuwe foto's HIER.

30/07/2014 : Fotoalbum toegevoegd van de Nationale d'élevage te Luxemburg (Bron Fabrice Ottburg).

27/07/2014 : Gisteren hebben we meegedaan aan de jaarlijkse Nationale d'élevage in Luxemburg.
Wij hadden Matisse, Milan en Norange ingeschreven en we werden vergezeld door Monty en zijn baasjes, allen kregen ze een UITMUNTEND en Matisse behaalde ook nog de 3de plaats van 7 jeugdreuen. In de babyklas waar ons Norange was ingeschreven stonden ze met 8 teefjes en was ze met net geen 11 weekjes de jongste, ze kreeg een mooie VEELBELOVEND.
We namen ook deel aan de Lots d'élevage, daar moesten we als kleine Belgische kennel het opnemen tegen 2 Franse kennels en we zijn heel trots dat we de 1ste plaats kregen!
Bedankt Fabrice, Carin en Louise om met Monty deel te nemen! Foto's volgen later.

25/07/2014 : De 10 pups van onze Mch. Enzo en Ch. Enza zijn geboren!! Mensen die meer info willen kunnen terecht bij Larissa De Vries van kennel L'Etoile de la Nuit, hun fotoalbum kan men HIER bekijken.
* Woensdag hadden wij en Norange een rendez-vous op de hondenschool met haar 2 zusjes Nacha & Noukie en gisteren waren we op bezoek met Norange bij haar broer N'Thor, foto's HIER.
* Voor de foto's van Nacha tijdens haar eerste les in de puppycursus, klik HIER.

19/07/2014 : Nieuwe pagina aangemaakt over het nestje van Fyotta x Grimm Loup met foto's van de pups bij hun nieuwe eigenaars en een link naar hun eigen pagina op onze Franse site, enkel van Nadir zijn er nog geen foto's omdat hij pas vandaag opgehaald is.
Van dit nestje is er 1 naar Nederland, 1 naar Luxemburg en 5 blijven er in ons Belgenlandje. Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes met hun nieuwe huisgenoot en doordat sommige hier in de buurt zijn gebleven zullen we heel binnenkort broertje en zusjes van Norange terug zien.

15/07/2014 : Na opeens een hele forse stijging van Félicia's bloedwaarde en onze dierenarts die liet weten dat ze zo vlug mogelijk moest gedekt worden zijn Johan en Félicia gisteren rond 20u15 in allerijl vertrokken naar Frankrijk zodat er uiteindelijk na een rit van 5u een nachtelijke date is geweest tussen ons Félicia en F'Karma.
De kennismaking tussen beide honden en de dekking is heel goed verlopen, hopelijk kunnen we pups verwachten rond 15 september.
Merci Jean-Philippe pour l'hospitalité.

13/07/2014 : De meeste pups zijn nu vertrokken (laatste foto's HIER) enkel Nadir die in Luxemburg gaat wonen wordt volgende week opgehaald, het afscheid nemen was niet gemakkelijk voor ons maar dat zal ons Norange wel goed maken want dit kleine meisje mag bij ons blijven, meer over haar is te vinden bij "onze teven".
* Nieuws van onze Franse Maya, zij behaalde haar confirmée, wat overeenkomt met de fokselectie in België, proficiat Severine en Maya!
* Er zijn nieuwe foto's toegevoegd op de pagina van Milan, Matisse en Félicia met dank aan Larissa voor de mooie foto's!
* Wat betreft de dekking van Félicia die zal pas midden volgende week plaatsvinden, haar bloedwaarde staat momenteel nog te laag, wordt vervolgd....

08/07/2014 : Morse alias Monty (Félicia x César) heeft er weer een diploma bij, deze keer slaagde hij voor het SHH (Sociale Huishond), proficiat!!
* Nieuwe foto's van Marie (Félicia x César) en van Loïc (Fyotta x Ultimo).

06/07/2014 : Het afscheid nemen is begonnen want onze pups zijn 8 weken en enkele zijn nu vertrokken met hun nieuwe baasjes al kunnen we momenteel nog wat genieten van deze die ietsje langer blijven omdat de toekomstige eigenaars op verlof zijn. HIER de foto's.

02/07/2014 : In de loop van volgende week wordt Félicia gedekt door F'Karma!!
Meer info over deze combinatie is HIER te vinden.

30/06/2014 : Onze pups zijn 7 weken en wat gaat het toch snel, ze zijn naar verschillende plaatsen geweest en hebben al het één en ander gezien. Voor de Foto's en filmpje klik HIER.

23/06/2014 : Enkele resultaten ontvangen van onze nakomelingen.
* Maïk (Félicia x César) nam op zaterdag 21 juni deel aan het Bervet Gehoorzaamheid en dit op de leeftijd van amper 1jaar en 10dagen, ze slaagde met een mooie 89/100!! Proficiat Maïk en Vincent.
* Morse (Félicia x César) was aanwezig op 22 juni te Houten op de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Beauceronclub en behaald in de jeugdklasse van 5 reuen een mooie 2de plaats Uitmuntend!! Proficiat Morse, Fabrice, Carin en Louise.
* En er is ook nieuws over één van de nakomelingen van onze dekreu Enzo, Doreen le Coeur Pur behaalde op een show in Tsjechië de 1ste plaats Uitmuntend, JCAC en Beste jeugdhond!! Congrats to Doreen en lucy.

22/06/2014 : Foto's van de voorbije week van onze pups die vandaag 6 weken zijn geworden.

16/06/2014 : Foto's en filmpjes toegevoegd van Fyotta's pupjes op 5 weken.

10/06/2014 : Nieuwe foto's van de pups op 4 weken.

04/06/2014 : Foto's toegevoegd van de NE België.
Milan, Matisse, Félicia, Monty en er is een fotoalbum gemaakt met enkele sfeerbeelden.
Ook nog enkele foto's toegevoegd van Maïk tijdens de NE van Frankrijk begin mei.
Terug heel erg bedankt aan de fotograaf van dienst, Fabrice Ottburg!

02/06/2014 : Gisteren was het de Nationale d'Élevage van België in Wezemaal, in totaal 60 Beaucerons ingeschreven. Keurmeesters waren de rasspecialisten Mr. Dupas uit Frankrijk (voor de reuen) en Mevr. Mosimann uit Zwitserland (voor de teven).
Matisse kreeg van de 9 jeugdreuen een UITMUNTEND en de 2de plaats hij behaalde daar zijn fokcertificaat, Milan kreeg eveneens een UITMUNTEND en de 3de plaats in de finaleronde en ook hij behaalde zijn fokcertificaat, super trots op onze mannetjes die terug beide een podiumplaats behaalden!! Broer Monty was ook aanwezig, hij kreeg een heel mooi keurrapport maar jammer genoeg liep hij in telgang en had zijn baas dat niet gezien en dus ZEER GOED voor de Nederlandse broer maar dat komt vast wel goed gewoon even oefenen.
Wij hadden ook nog ons Félicia mee en zij kwam uit in de kampioensklas, zij kreeg een fantastisch keurrapport en behaalde de 1ste plaats UITMUNTEND, daarna kreeg ze nog het CAC en werd BESTE TEEF, ze moest dan uitkomen tegen de beste reu en wint daarvan en dus werd ze BESTE HOND VAN DE NE - CHALLENGE R. SAUVIGNAC!!! Wat een dag, wetende dat we enorm hadden getwijfeld om deel te nemen omwille van Fyotta's pups maar die hebben het gezelshap gehad van onze super-oppassers en dus konden wij met een gerustgemoed naar de NE.
Bedankt Delphine & Koen om puppy-oppas te zijn en bedankt aan Fabrice, Carin, Louise en Monty om naar ons Belgenlandje af te zakken! Foto's volgen later.
* Er zijn nieuwe foto's toegevoegd van vandaag op de pagina van onze pupjes en een filmpje van afgelopen vrijdag.
* En er is ook heel goed nieuws over Maïk alias Maya want zij slaagde met 98/100 voor de overgangsproef van groep 2 naar de brevetgroep, proficiat Maya & Vincent!!

30/05/2014 : Nieuwe foto's van de toekomstige verloofde van Félicia, F'Karma op de NE begin Mei 2014, klik HIER en voor het volledige album HIER.
Ook het album met sfeerfoto's van de NE is nu volledig, klik HIER.

25/05/2014 : Ons N-nestje is nu 2 weken, enkele eigenaars hebben al een naam gekozen voor hun toekomstige "vriend(in)", leuk toch dat mensen er zo naar uitkijken, nog 2 weekjes en dan kunnen de bezoeken beginnen. Nieuwe foto's HIER.
* Gisteren heeft Johan met Milan deelgenomen aan de dogshow te Tilburg (NL), Milan behaalde in de jeugdklas de 1ste plaats UITMUNTEND en het ResCAC (2de beste reu)!!

23/05/2014 : Gisteren en vandaag was er een dekking van onze arlequinreu, Mch. Enzo du Bois du coin Perdu met Ch. Enza de la Terre Sacrée de Marius van kennel l'Etoile de la Nuit er worden dus Arlequin en Noir&feu pups verwacht eind juli 2014.
Meer info HIER of via de SITE van Larissa de Vries.

18/05/2014 : Vandaag zijn Fyotta's pupjes 1 weekje en ze stellen het, net als hun mama, prima! Nieuwe fotokes zijn te vinden HIER.
* Terug leuk nieuws ontvangen van onze Monty (Félicia x César), tijdens een bezoek aan een hondenevenement was Martin Gaus (de meest gekende Nederlandse hondengedragsthrapeut) te gast en is Carin samen met Monty met hem op de foto gegaan.
Mr. Gaus vond onze Monty een hele mooie hond en was vooral vol lof over zijn aangename karakter!

12/05/2014 : Er zijn 4 teefjes en 3 reutjes geboren op 11 mei 2014, net op "Moederkesdag" een mooiere dag kon Fyotta niet kiezen. Het gaat goed met mams en haar kroost en ook de bevalling ging heel goed, al nam ze wel haar tijd. Met uitzondering van 1 zitten alle pups boven de 500 gram geboortegewicht. Foto's HIER.

08/05/2014 : 3 & 4 mei ging de NE van Frankrijk door, de 3 broers, Monty, Milan en Matisse kregen een Très Prometteur en zusje Maïk een Prometteur. Een gezellig en heel tof maar vermoeiend weekend waarbij we trots zijn op de nakomelingen van ons Félicje en César!! Heel veel dank aan Vincent, Fabrice, Carin en Louise....afspraak oktober??? Lees HIER meer.
* Wij zijn ook heel blij te kunnen melden dat zowel Grimm Loup (de toekomstige vader van Fyotta's pups) als F'Karma (de toekomstige verloofde van Félicia) hun Cotation 4 behaalden en zijn nu dus ETALON RECOMMANDÉ!! F'Karma pakte ook nog de 1ste plaats van de 4 ingeschreven Beaucerons in Ring 3! Foto's van F'Karma op de NE volgen later.

30/04/2014 : Foto's ontvangen van MORSE alias Monty tijdens de Doedag van de Nederlandse Beauceronclub.

29/04/2014 : Zondag ging de Jongehonden- en veteranendag door in Marbais. Félicia en haar zoons Milan, M'Xibo, Mistral en Mirko allen 10,5 maand waren er ingeschreven. Klik HIER voor een verslag + foto's.
Diezelfde dag was het GP wedstrijd op dezelfde locatie net naast het terrein van de keuringen, Enzo en Johan behaalden er 87/100 en een mooie 2de plaats van 17 deelnemers bij de debutanten.

23/04/2014 : Nog een mooie uitslag ontvangen van een nakomelingetje van ons Enzo, DOREEN le Coeur Pur behaalde op de Clubshow van de Tsjechische Beauceronclub de 2de plaats Uitmuntend van 10 jeugdteefjes.
* Nieuwe foto's toegevoegd van MISTRAL alias Voodoo nu 10 maand, MALKO eveneens 10 maand, en LÖIC 18 maand.

21/04/2014 : Tijdens het paasweekend was er het één en ander te beleven.
* Zaterdagvoormiddag waren we op de show te Goes in NL, ons Matisse behaalde er in de jeugdklas de 1st plaats Zeer Goed, na de show zijn we naar hondenschool de Gaverhond in Harelbeke gereden waar LIBERO (Fyotta x Ultimo) in de namiddag zijn brevet gehoorzaamheid speelde en slaagde met 93/100!! Wij zijn trots op het duo Fernand en Libero!
* Zondagvoormiddag waren we terug met Matisse in Goes en weer werd hij 1ste met een Zeer Goed en net als gisteren was ook deze keurmeester vol lof over het "very happy and friendly character" van ons klein mannetje, daarna vlug tot in Geraardsbergen gereden waar MAÏK (Félicia x César) op hondenschool Herleving deelnam aan de Socialisatietest en ze slaagde!! Proficiat Vincent met uw sociaal springkonijn!!
* Diezelfde dag kregen we leuk nieuws uit het verre Rusland, DAMARIS le Coeur Pur (dochter van onze dekreu Enzo en Ellen) behaalde op de show in Volgograd de 1ste plaats Uitmuntend & haar 2de Jeugd-CAC.
* Het Paasweekend hebben we afgesloten met op Paasmaandag een GP wedstrijd op de hondenschool in Tertre waar ons Enzo 77/100 behaalde.
Het was een druk, leuk, spannend en vooral gezellig weekend in super gezelschap!

16/04/2014 : Gisterenavond kregen we een leuk telefoontje, onze Nederlandse knapperd, Morse alias Monty (Félicia x César) slaagde op amper 10 maand voor zijn Elementaire Gehoorzaamheid (EG) met 93/110! Dikke proficiat aan Monty & zijn eigenaars!

14/04/2014 : Gisteren was het wedstrijd in hondenschool de trouwe hond te Zottegem, ons Enzo behaalde 73/100.
Milan & Matisse waren ingeschreven voor de Socialisatietest en beide slagen met glans.

12/04/2014 : Wat we eigenlijk al hadden vermoed werd vandaag bevestigd door echografie, ons Fyotta is duidelijk drachtig!! De pupjes zullen rond 14 mei geboren worden.

30/03/2014 : Op de show in Luxemburg waren 5 jeugdreuen ingeschreven waarvan ons Matisse met zijn 9,5 maand één van de jongste was, hij werd 2de met een UITMUNTEND.

23/03/2014 : Vandaag met Matisse naar de show in Leiden en aangezien hij 9 maand is kwam hij voor de eerste keer uit in de jeugdklas. Hij wordt 1ste UITMUNTEND en verdient zo zijn eerste jeugdpunt voor het NL-jeugdkampioenschap en daarna krijgt hij ook nog het CAC voor BESTE REU!! Goed gedaan mannetje!

16/03/2014 : Zaterdag waren we op een GP wedstrijd in Mons.
Op het laatste moment toch nog beslist om Félicia ook in te schrijven zodat ze ervaring kan opdoen, zij behaalde 71/100 met jammer genoeg geen onderbreking.
Fyotta die het nog wat moeilijk heeft haar aandacht erbij de houden door haar loopsheid behaalde toch een mooie 82/100.
En dan nog ons Enzo die natuurlijk ook ergens anders met zijn gedachten was deed het goed en behaalde 87/100 en mag nu alvast beginnen trainen bij Programma 1.
Op naar de volgende!

10/03/2014 : Gisteren op de JB in Belle Eglise behaalden we schitterende resultaten. Lees er HIER meer over.

02/03/2014 : Vandaag was het GP wedstrijd van de SRCF-KKMV op de pleinen van de hondenschool in Nazareth. In de voormiddag trad Johan met Félicia aan en voor haar 2de officiële wedstrijd doet ze het heel goed met 84/100.
Net na de middag mocht Johan terug het plein op, deze keer met ons Enzo en ook hij speelt weer een schitterende wedstrijd met 92/100, terug 1 die meetelt.
Dan in de laatste groep speelde Magali met een loopse Fyotta die het ook heel goed doet en zij behaalde 87/100. We zijn trots op onze Beauceronnekes!
Het was een leuke, mooie wedstrijd met een super sfeer!
Aangezien wij ons in 2015 willen concentreren op de GP wedstrijden hebben we besloten eind deze zomer een 2de nestje te doen met Félicia, meer info zie bij planning op de pagina puppy's.

17/02/2014 : Gisteren, zondag, zijn we met enkele vrienden en hun Beaucerons gaan wandelen in Zeebrugge, het was een aangename en gezellige namiddag en de hondjes hebben zich super geamuseerd. Bedankt Larissa (en de 2 mensen die met haar meewaren), Kris, en Ans voor het gezelschap, dit gaan we nog eens overdoen! FOTO'S HIER.

15/02/2014 : Vandaag hebben we onze eerste wedstrijd GP van dit jaar gespeeld op hondenschool de trouwe geleider te Nazareth.
* Voor Félicje was het haar allereerste wedstrijd bij de debutanten met jammer genoeg voor haar apport een 0/15 door een misverstand van Johan, ze komen uiteindelijk met 65/100 van het plein.
* Fyotta, ook bij debutanten, speelde vandaag een hele goede wedstrijd en had amper 6 punten kwijt, maar dan kwam de onderbreking en daar verliest ze maar liefst 16 punten van de 20 dus een eindscore van 78/100.
* Ons Enzo, eveneens bij de debutanten, deed het schitterend deze keer en behaalde 94/100!! en deze score telt mee voor de overgang naar Programma 1.
We zijn tevreden en binnen 2 weken wacht ons de volgende wedstrijd.

10/02/2014 : Gisteren hebben we de laatste stamboom afgeleverd bij Marie in Hechtel-Eksel. Het verwend nest heeft zo maar even haar eigen volledig afgesloten privébos waar ze kan tekeer gaan op toestellen die haar baasje heeft gemaakt en waar ze naar hartelust enorme kuilen mag graven. Ons Marieken doet het uitstekend daar in Limburg en wordt heel graag gezien door haar baasjes. Bedankt Jos en Goverdine voor de goede zorgen van ons Marie.
FOTO'S van Marie.
FOTO'S van onze uitstap in Limburg.

03/02/2014 : Gisteren zijn we naar de Journée Beauceronne geweest in Amponville met in de puppyklas Milan die kreeg een Très Prometteur en werd BESTE PUPPYREU en Matisse kreeg, net na zijn broer, de 2de plaats met een Très Prometteur.
Beiden kregen ook een Très Prometteur voor de karaktertest!!
Enzo was ook mee om hem voor te stellen in de klasse Recommandé (deze klas is zonder klassement). HIER het verslag en foto's.

29/01/2014 : Grimm Loup des Gaillards des Terres Froides, de toekomstige verloofde van Fyotta, is geslaagd met 20/20 voor een officiële test als "bezoekershond". Klik HIER voor het bericht op de franstalige site van zijn fokker.

27/01/2014 : Nieuwe foto's van MAÏK (Félicia x César).

26/01/2014 : Enkele filmpjes toegevoegd die gisteren gemaakt zijn van ons Enzo tijdens de GP training op hondenschool De trouwe geleider te Nazareth.

12/01/2014 : Vandaag zijn we in Bredene bij MACY de stamboom gaan afleveren en nog steeds is het de "crazy Macy" als toen ze hier vertrok, heel lief en heel enthousiast. Een mooi meisje is het met een knappe kop en blinkende vacht, het gaat duidelijk goed met Macy, dank je Sandra!
* En terwijl we in Bredene waren hebben we ervan geprofiteerd om Enzo, Matisse en Milan te laten rondcrossen op het strand. (FOTO'S)
* Nog vandaag hebben we nieuwe foto's ontvangen van onze Franse MAYA (la petite pirate) die het nog steeds leuk vind haar grote lieve vriend Grimm Loup uit te dagen, zonder kwade bedoelingen natuurlijk. Maya zullen we binnenkort zien op een JB in Frankrijk en Grimm Loup....nog een 2-tal maandjes en dan hopen we dat ons Fyotta valt voor zijn charmes.

06/01/2014 : Nieuwe foto's van LOÏC (Fyotta x Ultimo), MISTRAL alias Voodoo en MORSE alias Monty (Félicia x César).

04/01/2014 : De eerste show van dit jaar ging door in Hoogstraten. 11 Beaucerons Noir & Feu en 4 Arlequins werden gekeurd door Mr. Degeeter uit België.
Félicia in de kampioensklas werd 1ste UITMUNTEND CAC CACIB BESTE TEEF!
Matisse voor de eerste keer in de puppyklas stond tegen een ander reutje en werd 1ste VEEL BELOVEND & BESTE PUPPY!
We zijn trots op moeder en zoon!!

01/01/2014 : Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2014!!
Bedankt aan allen voor het vertrouwen!