WELKOM OP DE PAGINA VAN CH. UZELLE.

Uzelle is geboren op 7 april 2021 bij kennel "le Bas Rouge Céleste" en is de dochter van de door ons gefokte Jch. Nelle l'Ami de la Campagne, haar vader is Quiew du Fond des Camps.
Uzelle komt uit het 3de en laatste nestje van Nelle, en aangezien we al lang in gedachten hadden een pup te nemen van Nelle zijn we dan ook heel blij dat Lynn (eigenaar van kennel le Bas Rouge Céleste) de dekking heeft gedaan met de fantastische reu Quiew du Fond des Camps die we samen hebben gekozen vanwege de goede bloedlijnen, zijn karakter en uiterlijk EN dat het een geslaagde combinatie was daar is ons Uzelle het voorbeeld van.
Uzelle is onbevreesd en zelfzeker met een heel open karakter, alles en iedereen is leuk, ze is heel speels en actief maar niet nerveus.
Ze is SUPER vriendelijk naar mens en dier zowel bekenden als vreemden, thuis komt ze met alle honden overeen al laat ze zich niet op de kop zitten.
Uzelle laat een uitstekend herdersinstinct zien, we hebben met haar de NHAT (natuurlijke aanleg schapendrijven) meegedaan in 3 verschillende landen en Johan doet nu met haar recreatief aan schapendrijven.
Uzelle is een heel aangenaam teefje in omgang, ze is nieuwsgierig en gaat graag overal mee naartoe, ze leert graag en vlug, Uzelle kent geen angst in haar doen en laten, ze springt en kruipt dan ook overal op, onder en door.
Met Uzelle doen we ook hondenshows want niet alleen heeft ze een mooi innerlijk ze heeft ook een mooi uiterlijk, het show gebeuren is leuk voor haar want daar ziet ze veel hondenvriendjes om mee te spelen.
Uzelle is heel fors van body en heeft stevig bone, diepe borst, sterke rug met prima onderlijn, mooie "J" staart, mooie hoekingen, prachtig gangwerk en een vrouwelijk parallel hoofd, ze is een mooie middenmaat van schofthoogte.
Uzelle lijkt heel goed op haar grootmoeder Félicia van lichaam maar met het type hoofd van haar vaderskant, ze is net als haar oma een vrij en vrolijk hondje maar wel minder aanhankelijk.
Op de leeftijd van amper 16 maanden wint Uzelle reeds haar 1ste grote titel "Kampioen van Luxemburg" en nog geen 2 jaar eer ze haar 2de titel wint "Kampioen van Nederland"!

  **PEDIGREE/STAMBOOM**  

  **MEER FOTO'S & ALLE RESULTATEN**  

Ons Uzelle is/heeft :

Schofthoogte 64cm - gewicht 35kg.

HD A - ED 0/0 - SD 0/0 (heupen, ellebogen en schouders volledig vrij van dysplasie)
ECVO (Oogtest) : Ok
Echo hart : Ok
Degeneratieve Myelopathie (neurologische aandoening van het ruggenmerg): Vrij.
Vachtlengte (PL) : L/l drager.
Aangeboren doofheid (DF) : Homozygoot normaal, Vrij.

Test Sociaal gedrag (B)

Werk :

NHAT (natuurlijke aanleg schapendrijven) Uitmuntend (FR)
NHAT Uitmuntend (NL)
NHAT Geslaagd (B)

Shows :

Junior Latin Winner Frans Championat 2022.
Beste jeugdhond Frans Kampioenschap 2022.
Jeugdkampioen Frankrijk 2022.
Jeugdkampioen Nederland 2022.
Jeugdkampioen Luxemburg 2022.
Jeugdkampioen Belgie 2022.
4de Best Junior in show te Arnhem 2022.
Europa Jugendsieger 2022.
Holland Cup Winster 2023.
KAMPIOEN VAN LUXEMBURG 2022.
KAMPIOEN VAN NEDERLAND 2023
6 x CAC / 4 x RCAC / 3 x BOS / 3 x BOB / 4 x RCACIB / 1 x CACIB / 1 x VDH