WELKOM OP DE PAGINA VAN Multi-Ch. Q'ROUNY.

Q'Rouny (roepnaam Rouny) is de zoon van onze Multi-kampioene Félicia de la Cité des Comtes en onze arlequinreu Multi-kampioen Enzo du Bois du Coin Perdu.
Hij is bij ons geboren op 5 juni 2017 en komt uit het 4de en laatste nestje van Félicia.
Rouny was in eerste instantie in co-ownership geplaatst bij familie, en kwam tijdens de weekends bij ons maar uiteindelijk dan toch beslist om hem definitief bij ons te laten wonen.
Hij is een erg makkelijke hond, heel open, sociaal en een echte knuffelkont, hij kan met alles en iedereen prima overweg, hij zal geen conflicten zoeken met andere reuen en gaat dominante reuen eerder negeren maar als ze hem echt gemeend uitdagen zal hij zichzelf wel verdedigen.
Rouny heeft een zachtaardig en heel speels karakter, is aktief maar kan ook erg rustig zijn, hij reageert niet op vuurwerk, onweer en geweerschoten.
Hij is een waardige opvolger van zijn vader Enzo, waarmee hij het trouwens prima kan vinden, Rouny is volledig vrij van heup, elleboog en schouderdysplasie, hij is ook vrij van aangeboren erfelijke oogaandoeningen en hartaandoeningen.
Kwa uiterlijk is hij mooi gebouwd en een fiere hond, hij heeft een hele prachtige mannelijke gestrekte herderskop wat op show door veel keurmeesters heel erg gewaardeerd wordt, Rouny heeft donkere ogen, goed aangezette en gedragen oren, een hele diepe borst, mooie hoekingen en een prima gangwerk, hij heeft een mooie iets golvende vacht, goede en correct afgetekende brand en passend bone.
Verder heeft hij een lange J staart die helaas wat afbuigt maar ja zoals we hier en daar al vermelden op onze site, niks of niemand is perfect.
Hij kent de basis gehoorzaamheid en komt tijdens losloopwandelingen gemakkelijk terug als we zijn naam noemen, hij apporteert graag en is gek op stokken.
We zullen regelmatig met hem op show gaan in binnen- en buitenland waar hij tot nu toe hele mooie uitslagen behaalt.

  **PEDIGREE/STAMBOOM**  

  **MEER FOTO'S & ALLE RESULTATEN**  

Q'ROUNY IS BESCHIKBAAR ALS DEKREU.

Enkel voor passende sociale teefjes met stamboom die HD A of B hebben.
Als eigenaar is het ons recht om een dekking te weigeren indien de teef niet aan onze eisen voldoet!! Het aantal dekkingen dat we Rouny laten doen zowel bij ons als buitendekkingen is beperkt! (Voor meer inlichtingen neem gerust contact op met ons).

Ons Q'Rouny is/heeft :

Schofthoogte 68cm - gewicht 46kg (op 4 jaar)
Inteelt Co 10 generaties 6,32%.
HD A - ED 0/0 - SD 0/0
ECVO oogtest VRIJ.
Harttest echo NORMAAL.
Aangeboren doofheid (DF) VRIJ.

Fokcertificaat en DNA getest.

COTATION 4, Recommandé (FR)

4de Best Minor Puppy in Show te leuven 2017.
Beste Jeugdreu Nationale d'élevage België 2018.
Bij de 6 beste van rasgroep 1 op Show in Troyes (Fr) 2019.
Hopkoning 2019.
BELGIAN JUNIOR CHAMPION 2018.
AMSTERDAM WINNER 2018.
NEDERLANDS KAMPIOEN 2019.
BELGISCH SHOWKAMPIOEN 2019.
INTERNATIONAAL SHOWKAMPIOEN (CIE) 2019.
BELGIAN WINNER 2019.
BESTE REU RASPECIALE BELGISCHE BEAUCERONCLUB 2021.
LUXEMBURGS KAMPIOEN 2021.
BUNDESSIEGER 2021.

5 x JrCAC - 16 x CAC - 5 x RCAC - 10 x CACIB - 6 x RCACIB - 8 x BOS - 5 x BOB