Nestreünie Félicia x F'Karma.

24/10/2015.
Zaterdag 24 oktober ging de nestreünie door van de pups van ons Félicje en F'Karma die nu 13 maand jong zijn.
Net zoals op de vorige nestreünies was het ook nu weer heel gezellig zo met alle hondjes en baasjes samen, lekker bijpraten en ideeën uitwisselen.
Op deze mooie herfstdag waren aanwezig, Pierre en Geneviéve met NIKITA, Marie-Dominique met NAVARRE, Lynn, Philippe en baby'tje Céleste met NELLE, Fabrice en Carin met N'LEWIS MIDAS en halfbroer Morse Monty, Tamara en Edwin met N'ICE en hun andere Beauceron Kalisto en wij hadden natuurlijk "ons toppertje" mama Félicia mee.
En ja wat waren we weer trots 5 van "onze" enorm lieve sociale en actieve Félicia x F'Karma-kinders terug te zien, allen (en ook halfbroer Monty) konden ze probleemloos samen los zonder maar één grommetje of snauw, er was maar aan één ding dat ze dachten en dat was SPELEUHHHHHH en modderbadjes nemen, het was super om ze te zien genieten!!
Heel leuk was het ook om te zien dat alle hondjes mooi bij hun eigenaars gingen toen die riepen omdat we andere wandelaars met honden moesten passeren, echt top!
We willen iedereen die zich deze dag kon vrijmaken om mee te wandelen héél erg bedanken om erbij te zijn en vooral ook om alle goede zorgen voor "onze pups" en de tijd & energie te steken om hun een gepaste opvoeding te geven!!

Hieronder enkele foto's, voor het volledige album klik HIER.