WELKOM OP DE PAGINA VAN MICHOCO.

Michoco is geboren op 25 november 2016 en zij is de dochter van de Franse Kampioen Granit des Feux de l'Ange (HD A, Cotation 4, CANT, CSAU, Challenge Montenot) en
Faune de la Cité des Comtes (HD A, Cotation 4).
Michoco, roepnaam Choco, is bij ons gekomen op de leeftijd van 15 weken en is geboren in Bretagne, zij komt van dezelfde fokker als ons Félicia en komt net als haar uit de bloedlijnen van "des Assiers".
Zij is heel lief en aangenaam, ze heeft een zachtaardig karakter wat perfect past bij onze hondenroedel en ze werd dan ook onmiddellijk aanvaard door hun.
Michoco is niet heel groot maar wel geblokt (een echt bonkje), het is een prachtig gebouwd meisje, ernom gespierd en met een ongelooflijk mooi gangwerk en typische laaggedragen J-staart.
Choco kan men overal mee naartoe nemen, zelfs op hele drukke plaatsen en ze is niet geluidsgevoelig, onweer, vuurwerk, harde, doffe of scherpe geluiden...nergens kijkt ze van op.
Ze is enorm vriendelijk naar alles en iedereen en zou met elke hond spelen dat ze tegenkomt.
Michoco is een hondje die goed gehoorzaam is, 1 x haar naam roepen en ze staat onmiddelijk bij ons, er zit niks van "jacht" in dus katten, hazen, enz... daar gaat ze niet achteraan,
dit is vooral heel gemakkelijk tijdens wandelingen in buitengebied.
Choco is een actief spring in het veldje maar is heel rustig in het "kopje". Samen met haar grote vriendin, ons Piaf, kan ze heerlijk spelen om daarna samen en het liefst een deel op elkaar te liggen rusten.

  **PEDIGREE/STAMBOOM**  

  **MEER FOTO'S & ALLE RESULTATEN**  

Ons Michoco is/heeft :

Schofthoogte ong. 62,5cm en 35k.
HD & ED 2018
ECVO oogtest & harttest (voorzien eind 2018)

Fokcertificaat & DNA getest.

Beste baby teef RE Gravelines (Fr) 2017.
Beste baby teef NE Chartres (Fr) 2017.